Ποδόσφαιρο

Ligue 1: «Γκέλα» της Λανς, τρίποντα για Μαρσέιγ και Παρί [vids]

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 00:56

Η Νις την νίκησε 1-0 και την «έριξε» στην 3η θέση, με την ομάδα της Μασσαλίας να την προσπερνά. Νίκη για τους Παριζιάνους.

Ligue 1: «Γκέλα» της Λανς, τρίποντα για Μαρσέιγ και Παρί [vids]

Αλλαγή στην κατάταξη, στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος. Μιας και η Λανς υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Νις. Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε 1-0 με το γκολ του Λαμπόρδε στο 57'. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δεύτερη σερί νίκη και ανεβαίνουν στη βαθμολογία.

Το αποτέλεσμα αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Μαρσέιγ. Πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Ναντ και είναι πλέον δεύτερη στη βαθμολογία. Οι Μασσαλοί προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Ζοάο Βίκτορ στο 57', με τον Ουναχί να σκοράρει στο 90'+2 για το τελικό σκορ.

Όσον αφορά στην Παρί, επέστρεψε στις νίκες. Με 3-1 στην έδρα της Τουλούζ. Αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές των Εμπαπέ και Ράμος στο πρώτο ημίχρονο έχουν φέρει τους Παριζιάνους σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού»! Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος, καθώς στο 10' ο Εμπαπέ έχασε πέναλτι. Φαμπιάν Ρουίθ, Μέσι και Ζαϊρέ-Εμερί πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Γκαλντιέ, με τον Νορντίν να μειώνει ενδιάμεσα σε 1-2.

Άλλη μια νίκη και για την Μονακό, 3-2 την Οσέρ. Με τέρματα των Μπεν Γεντέρ, Μπεν Σεγκίρ και Εμπολό, ενώ Αμπλίν και Ντα Κόστα βρήκαν δίχτυα για τους φιλοξενούμενους.

Ανζέ - Αζαξιό 1-2

Λιλ - Κλερμόν 0-0

Ναντ - Μαρσέιγ 0-2

Ρεμς - Λοριάν 4-2

Τουλούζ - Τρουά 4-1

Λανς - Νις 0-1

Λιόν - Μπρεστ 0-0

Μονακό - Οσέρ 3-2

Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

Ρεν - Στρασβούργο 3-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr