Ποδόσφαιρο

Super League 2: Ομόφωνη απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος!

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 14:27

Η Super League 2 κατεβάζει… ρολά λόγω της μείωσης του ποσοστού που μοιράζονται οι ομάδες από τα ποσοστά του στοιχήματος.

 

Super League 2: Ομόφωνη απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος!

Όπως αναμενόταν, η δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας προχώρησε σε αναστολή της αγωνιστικής δράσης. Στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (2/2), αποφασίστηκε ομόφωνα και από τους εταίρους να ανασταλεί η δράση ως διαμαρτυρία για την αιφνίδια αλλαγή των ποσοστών από τα κέρδη του στοιχηματος.

Οι ομάδες είχαν προαναγγείλει το… λουκέτο, καθώς όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, υπήρξε αλλαγή του τελικού ποσού από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και από τα αρχικά 5,1 εκατ. ευρώ ,οι ομάδες θα λάβουν 1,7 εκατ ευρώ (ήτοι 70,000 η κάθε μία). Το ποσό κρίνεται βέβαια κάτι παραπάνω από ανεπαρκές για τους συλλόγους που όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στοον οικονομικό μαρασμό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr