Ποδόσφαιρο

Super Lig: «Χ» η Φενέρ και χαμόγελα στην Γαλατά [vids]

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 21:29

Ισοπαλία της πρώτης στα Άδανα και η δεύτερη ξέφυγε με 6 βαθμούς στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Super Lig: «Χ» η Φενέρ και χαμόγελα στην Γαλατά [vids]

Ένα μεγάλο αβαντάζ απέκτησε η Γαλατασαράι. Διότι μετά από 22 αγωνιστικές στη Super Lig έχει αποκτήσει βαθμολογικό πλεονέκτημα 6 βαθμών από την Φενέρμπαχτσε (σ.σ.: 51 με 45). Βέβαια, έπαιξε ρόλο και η ισοπαλία της τελευταίας, την Πέμπτη το βράδυ, με 1-1 κόντρα στην Ανταναντεμίρσπορ.

Απίθανο το ματς στα Άδανα. Τα είχε όλα στο πρώτο ημίχρονο! Ακυρωθέν γκολ για τη Φενέρμπαχτε, μέσω VAR, για χέρι του Γιάντας στο 14'. Αλλά και χαμένο πέναλτι της Ανταναντεμίρσπορ με τον Μπελχαντά στο 32'. Καθώς ο γκολκίπερ Αλτάι των φιλοξενούμενων το απέκρουσε. Ένα πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες. Ειδικότερα από την πλευρά της ομάδας του Ζόρζε Ζεσούς, αλλά χωρίς την ουσία, δηλαδή το γκολ!

Όμως, η αναμέτρηση είχε συναρπαστικό φινάλε. Καταρχάς, στο 84' ο Εντιαγέ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για το 1-0. Ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 88', ο Βαλένσια ισοφάρισε σε 1-1. Μια φάση που ελέγχθηκε από το VAR, καθώς αρχικά ο επόπτης είχε υποδείξει οφσάιντ. Στο τέλος δέχθηκε κόκκινη κάρτα και ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζόρζε Ζέσους, για έντονη διαμαρτυρία.

Στο ματς της Καϊσέρισπορ με την Μπασακσεχίρ, ένα γκολ ήταν τελικά αρκετά. Η ομάδα από το Καϊσέρι επικράτησε 1-0 του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον Καρίμι να σκοράρει στο 49' και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Κακό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους που έμειναν στο -11 από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι.

Την ημέρα που η Κόνιασπορ έκανε γνωστή την απόκτηση του Μπουχαλάκη, γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Ιστανμπούλσπορ. Η τελευταία πήρε ένα πολύτιμο «διπλό» στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είναι σε κακό… φεγγάρι, καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις διαδοχικές ήττες. Το ματς έληξε 0-1 με το αυτογκόλ του Καραγιέλ στο 67'!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr