Ποδόσφαιρο

Α' Κύπρου: Πάρτι της Ανόρθωσης με 4άρα στην Ομόνοια [vids]

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 22:03

Συνέτριψε 4-1 τους «πράσινους» στο ματς του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο τέλος η ΑΕΛ «λύγισε» τον Ακρίτα Χλώρακας.

Α' Κύπρου: Πάρτι της Ανόρθωσης με 4άρα στην Ομόνοια [vids]

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της Ανόρθωσης δεν περίμενε μια τόσο μεγάλη νίκη. Αλλά η «Κυρία» νίκησε, με ανατροπή, 4-1 την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Με τον Σλοβένο, Σάμουελ Μραζ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο επιθετικός της Ανόρθωσης πέτυχε τρία γκολ και βοήθησε τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Αν και η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με τον Λοϊζου στο 30', η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Το πρώτο γκολ του Μραζ στο 45' έφερε την ισοφάριση (1-1). Στη συνέχεια, στο 53' ο Μραζ έδωσε το προβάδισμα στην Ανόρθωση, για να το αυξήσει στα δύο γκολ (3-1) στο 73' με προβολή. Έτσι, ο Κορτές στο 90'+4 διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Βέσκο Μιχαϊλοβιτς): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Μπαϊσίνιο, Χάρογιαν, Κορέια, Τεχέρα, Σάμπο, Ιωάννου (80' Φερέιρα), Παρούτης (87' Αντωνίου), Γκερέρο (68' Χριστοφή), Μραζ (87' Αντονίν).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιανίκ Φερέρα): Φαμπιάνο, Ψάλτης (58' Μάθιους), Γιούστε, Λανγκ, Λέτγσιακς, Λοΐζου (58' Ζαχαρίου), Κούσουλος (65' Παπουλής), Κασάμα (57' Mπασιρού), Μπάρκερ, Μπέζους (78' Σράντι), Ανσαριφάρντ.

Στο άλλο ματς, στο « Alfamega», η ΑΕ Λεμεσού πέτυχε το 4 στα 4 στη νέα της έδρα. Ένα ματς συναρπαστικό. Ο Τεϊσέιρα άνοιξε το σκορ στο 37', για να έρθει το γκολ του Κλεμέντε στο 57' για το 1-1. Όμως, η αναμέτρηση στη Λεμεσό κρίθηκε στο 90'+3 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντζαλμά, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΑΕΛ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μούριελ, Παντελή, Τεϊσέιρα, Μπιλοβάρ, Ντζαλμά, Ζντραφκόσκι, Κοντινέλα (69' Κατσανίκλιτς), Παπαφώτης (82' Κόλιας), Τσέρνιχ (82' Ντεγοέστ), Μπεραχίνο (59' Ρόμο), Μιλιντσεάνου (82' Συλβέστρου).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Μπρούνο Ακράποβιτς): Περντρέου, Σέχιτς, Μεντίμορετς, Σαραβάνια, Φοφανά, Κονέ (44' Εράσο), Ελ Τζεμιλί, Κλεμέντε, Γαβριήλ (90' Φουριέλ), Τόρες (90' Αμπντουσαλάμοφ), Πική (44' Λόπες, 82' Πογκέν).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr