Ποδόσφαιρο

Coppa Italia: Η Γιουβέντους πέρασε τη Λάτσιο και «βλέπει» Ίντερ [vid]

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 00:17

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας οι «μπιανκονέρι», μετά το 1-0 κόντρα στους «λατσιάλι».

Coppa Italia: Η Γιουβέντους πέρασε τη Λάτσιο και «βλέπει» Ίντερ [vid]

Στη Serie A μετά την τιμωρία και την ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών, η Γιουβέντους είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το «τρένο» της Ευρώπης. Ωστόσο, το ιταλικό κύπελλο είναι μια άλλη υπόθεση. Καθώς οι «μπιανκονέρι» έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και να κατακτήσουν έναν τίτλο.

Την Πέμπτη το βράδυ έκαναν ένα ακόμη βήμα. Νίκησαν 1-0 τη Λάτσιο στο Τορίνο και πέρασαν στα ημιτελικά του Coppa Italia. Εκεί τους περιμένει η Ίντερ σε διπλά ματς. Στον άλλο ημιτελικό, το ζευγάρι είναι Φιορεντίνα - Κρεμονέζε.

Η ομάδα του Αλέγκρι ήταν περισσότερο αποφασιστική κόντρα στους «λατσιάλι». Πιο συγκεκριμένα, αυτό το έδειξε σε κρίσιμα σημεία του ματς. Μιας και ήταν πιο… διψασμένη για τη νίκη πρόκριση, σε σχέση με την ομάδα του Ιντζάγκι. Αλλά η αναμέτρηση κρίθηκε τελικά από μια φάση. Καθώς οι δύο ομάδες έδειξαν περισσότερη διάθεση να κρατήσουν το μηδέν.

Ωστόσο, στο 44' ο Κόστιτς έκανε τη σέντρα, ο Μαξιμιάνο κακή έξοδο και ο Μπρέμερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το γκολ που διαμόρφωσε το 1-0 ήταν «χρυσό», μιας και καθόρισε και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr