Ποδόσφαιρο

La Liga: Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ [vid]

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 00:36

Με τον Μπενζεμά να δίνει δύο ασίστ και τους Ασένσιο και Βινίσιους να σκοράρουν, επικράτησε 2-0 της Βαλένθια.

La Liga: Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ [vid]

Η «λευκή» ισοπαλία με τη Σοσιεδάδ ανήκει στο παρελθόν για τη Ρεάλ. Η ομάδα της Μαδρίτης, λοιπόν, νίκησε 2-0 την Βαλένθια στο «Santiago Bernabeu» και πλησίασε ξανά στους 5 βαθμούς την απόσταση από την Μπαρτσελόνα (σ.σ.: 50 με 45). Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, μιας και στο πρώτο 45λεπτο οι «νυχτερίδες» είχαν καλή ανασταλτική λειτουργία και κράτησαν το 0-0.

Βέβαια, για να μπορέσει μια ομάδα να αλλάξει ένα ματς και να φτάσει στο γκολ, χρειάζεται να κάνει ένας παίκτης τη διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, ο Καρίμ Μπενζεμά το πήρε πάνω του. Με δύο ασίστ έφτιαξε τα τέρματα των «merengues» για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Αρχικά στο 52' ο Ασένσιο αξιοποίησε την ασίστ του Γάλλου φορ για το 1-0. Επιπλέον, στο 55' ο Μπενζεμά βρήκε τον Βινίσιους και ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το 2-0. Όλα τελείωσαν για τις «νυχτερίδες» στο 72' με την αποβολή του Παουλίστα, καθώς με αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα του Βόρο (σ.σ.: υπηρεσιακός τεχνικός) δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr