Ποδόσφαιρο

Σοκ για Εμμανουηλίδη, χάνει όλη τη σεζόν!

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 20:46

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν, όπως ενημέρωσε η Βέιλε μέσα των social media.

Σοκ για Εμμανουηλίδη, χάνει όλη τη σεζόν!

Τα χειρότερα νέα έλαβε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σχετικά με την πορεία του τραυματισμού του, καθώς όπως ανακοίνωσε η Βέιλε υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 22χρονος επιθετικός, διένυε μια εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Δανίας έχοντας φέτος καταγράψει συνολικά 20 εμφανίσεις με 9 γκολ και 4 ασίστ. Η Βέιλε βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην Τουρκία στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Ο νεαρός πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού και Πανιωνίου ενημέρωσε με την σειρά του τους ακόλουθους του στο instagram για το δυσάρεστο γεγονός. Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Δυστυχώς εδώ και 4-5 μέρες έχει επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό μου στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (ρήξη χιαστού). Ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα με κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Το μόνο που έχω να πω είναι πως στη ζωή μου έχω δώσει πολύ μεγαλύτερες μάχες απ' ότι η συγκεκριμένη και θα επιστρέψω ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός έχοντας κοντά μου ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν και τη πίστη μου στο θεό!».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr