Ποδόσφαιρο

Αναβολή στο ματς Ατρόμητος - ΑΕΚ

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 18:37

Η αναμέτρηση στο Περιστέρι δεν διεξήχθη γιατί υπήρχε πρόβλημα με το ύψος των δοκαριών στις εστίες.

Αναβολή στο ματς Ατρόμητος - ΑΕΚ

Η δεύτερη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ δεν έγινε. Πιο σωστά, αναβλήθηκε. Μια απόφαση που δεν έχει να κάνει με το κύμα κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που πλήττει τη χώρα. Αλλά με το ύψος των δοκαριών στις δύο εστίες. Η ΑΕΚ έκανε ένσταση πριν το ματς.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης «βόλτας» και… επιθεώρησης που έκαναν οι αποστολές των δύο ομάδων, όταν έφτασαν στο στάδιο του Περιστερίου, οι της ΑΕΚ διαπίστωσαν πώς υπήρχε θέμα με το ύψος στη μία εστία. Έτσι, ο διαιτητής Μανούχος με τους συνεργάτες του, μαζί με τους αρχηγούς του Ατρομήτου και της ΑΕΚ, Γιαννιώτη και Αραούχο, έκαναν αυτοψία στο χώρο. Στις μετρήσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πώς υπήρχε μια απόκλιση 5-7 εκατοστά. Αυτό ανέφερε η πλευρά της ΑΕΚ.

Έτσι οι άνθρωποι του γηπέδου ξεκίνησαν τη διαδικασία για να επιδιορθώσουν το θέμα. Έσκαψαν στις εστίες για να φέρουν το ύψος τα προβλεπόμενα όρια. Αν και η πλευρά του Ατρόμητου επισήμανε πώς μετά τις διορθωτικές εργασίες, σε 6 από τα 7 σημεία το ύψος ήταν πλέον εντός των προβλεπόμενων ορίων, η ΑΕΚ είχε καταθέσει ένσταση για το ένα σημείο που δεν ήταν.

Με τον σύλλογο του Περιστερίου να καταθέτει επίσης ένσταση στην ένσταση της ΑΕΚ. Διότι όπως αναφέρει η πλευρά του Ατρομήτου, η ΑΕΚ θέλει να πάρει το ματς με 3-0 άνευ αγώνος. Όμως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει εκτός αγωνιστικών χώρων. Μιας και η τύχη και η έκβαση του ματς και της υπόθεσης θα κριθεί από τον Αθλητικό Δικαστή της Super League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.