Ποδόσφαιρο

Η «μηχανή» της Μπάγερν πήρε μπρος [vids]

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 21:25

Μετά το 4-0 στο DFB Pokal με την Μάιντζ, νίκησε εκτός έδρας 4-2 την Βόλφσμπουργκ. «Διπλό» για την Βέρντερ που ανεβαίνει.

Η «μηχανή» της Μπάγερν πήρε μπρος [vids]

Αν και είναι νωρίς ακόμη για να το πει κανείς με βεβαιότητα. Ωστόσο, η Μπάγερν επέστρεψε. Όπως φαίνεται πώς το έχει κάνει για τα καλά. Διότι για δεύτερο, διαδοχικό ματς η ομάδα του Νάγκλεσμαν πέτυχε από τέσσερα γκολ. Μετά το 4-0 μεσοβδόμαδα στο γερμανικό κύπελλο στην έδρα της Μάιντζ ήρθε το 4-2 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Με τους Βαυαρούς να είναι ασταμάτητοι στο πρώτο 45λεπτο.

Διότι ήταν το διάστημα που η ομάδα του Μονάχου προηγήθηκε με 3-0. Όμως χρειάστηκε για την ακρίβεια 19 λεπτά. Χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Κομάν (9' και 14') και Μίλερ (19'). Έτσι, ήδη οι Βαυαροί από το 20' ήταν μπροστά με τρία γκολ διαφορά. Όμως, στο 44' ο Καμίνσκι μείωσε σε 1-3. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στις αρχές του δευτέρου και πιο συγκεκριμένα στο 54', ο Κίμιχ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, το επόμενο γκολ στο ματς δεν ήρθε για την Βόλφσμπουργκ. Η Μπάγερν ήταν συμπαγής και με τον Μουσιάλα στο 73' ανέβασε το σκορ στο 1-4. Η Βόλφσμπουργκ πάλεψε όσο μπορούσε και μείωσε σε 2-4. Με το γκολ που σημείωσε ο Σβάνμπεργκ στο 81'. Όμως ως εκεί. Οι Βαυαροί κράτησαν τη διαφορά των δύο γκολ και πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο, που τους έφερε ξανά στην πρώτη θέση.

Λίγο νωρίτερα, η Βέρντερ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Στουτγκάρδης. Η ομάδα της Βρέμης επικράτησε 2-0 και είναι σε ανοδική πορεία. Σκόρερ της ήταν οι Στάγκε στο 59' και Ντουκς στο 77'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr