Ποδόσφαιρο

Στο... μηδέν στο Αγρίνιο [vid]

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 22:14

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο... μηδέν στο Αγρίνιο [vid]

Από τη μία το κρύο και η παγωνιά, από την άλλη οι λιγοστές φάσεις. Σε ένα ματς οι ομάδες είχαν τις φάσεις τους, αλλά καμία εκ των δύο δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Το αποτέλεσμα ήταν η «λευκή» ισοπαλία στο Αγρίνιο. Ωστόσο είναι δεδομένο πώς αυτό το ματς θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Το πρώτο μέρος κύλησε σε ένα καλό τέμπο μεν, αλλά χωρίς πολλές ευκαιρίες δε. Η καλύτερη ήταν στο 44'. Όμως ο Κρεσπί που απείλησε από καλή θέση, δεν κατάφερε να «νικήσει» τον νεαρό γκολκίπερ Κοντογιάννη που έκανε ντεμπούτο με τον Παναιτωλικό. Στο 45'+! Ο Σενγκέλια θέλησε να απειλήσει, αλλά ο Καρμόνα έκοψε την πορεία της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρκάδες επιδίωξαν να κερδίσουν μέτρα και να βγάλουν φάσεις. Πίεσαν μεν, αλλά καθαρή, κλασική ευκαιρία δεν είχαν. Αντίθετα, μεγάλη ευκαιρία είχε ο Παναιτωλικός. Στο 74' με τον Ζοάο Πέδρο να μην μπορεί από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοντογιάννης, Μαλής (46' Μάρτενσον), Λάρσον, Μλάντε, Χουχούμης, Λιάβας, Κολοβός (79' Μπουζούκης), Ντουάρτε (78' Τσιγγάρας), Μόρσεϊ (71' Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Ζοάο Πέδρο (79' Καρέλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Σανταφέ (90'+3 Τασουλής), Μπαρτόλο (46' Ριέρα), Κρέσπι, Μπαράλες (90'+4 Μπενίτο), Σίτο (88' Τιλίκα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr