Ποδόσφαιρο

Serie A: Οι «νερατζούρι» αφεντικό στο Μιλάνο [vids]

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 23:43

Η Ίντερ ήταν πολύ καλύτερη από την Μίλαν, νίκησε 1-0 στο ντέρμπι και παρέμεινε στο -13 από την Νάπολι.

Serie A: Οι «νερατζούρι» αφεντικό στο Μιλάνο [vids]

Η εκπληκτική πορεία της Νάπολι δεν έχει σταματημό. Η ομάδα του Σπαλέτι νίκησε άνετα, 3-0 εκτός έδρας, την Σπέτσια και συνεχίζει ακάθεκτη τη διαδρομή για το Scudetto. Μια νίκη που φέρει ξανά την υπογραφή των δύο βασικών της «όπλων» τη φετινή σεζόν. Από τη μια ο Κβαρατσχέλια. Γκολ και ασίστ για τον Γεωργιανό εξτρέμ. Από την άλλη, δύο γκολ από τον Νιγηριανό σέντερ φορ Οσίμεν που σκοράρει ασταμάτητα.

Καθώς με το αποτέλεσμα αυτό εξακολουθεί να έχει προβάδισμα 13 πόντων από τη δεύτερη θέση. Εκεί όπου βρίσκεται η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 1-0 των «ροσονέρι» στο ντέρμπι του Μιλάνο. Με το αποτέλεσμα αυτό παρέμειναν στη δεύτερη θέση, αλλά πήραν και διαφορά βαθμών από την συμπολίτισσα Μίλαν! Διότι είχε υπερδιπλάσιες τελικές, αλλά και δύο γκολ που ακυρώθηκαν μέσω VAR. Καθώς τόσο ο Λουκάκου στο 82' όσο και ο Λαουτάρο στο 90' ήταν σε αντικανονική θέση όταν σκόραραν!

Σημαντικό τρόπο για την Τορίνο κόντρα στην Ουντινέζε. Έχει πλέον εδραιωθεί στην 7η θέση κι αν τα επιτρέψουν οι συνθήκες, ίσως να μπει στην πορεία στο «κόλπο» για την Ευρώπη. Τέλος, η Μπολόνια έκανε μεγάλο «διπλό» στη Φλωρεντία! Αποτέλεσμα που την φέρνει στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Σπέτσια - Νάπολι 0-3

(47' Κβαρατσχέλια, 68', 73' Οσίμεν)

Τορίνο - Ουντινέζε 1-0

(49' Καράμο)

Φιορεντίνα - Μπολόνια 1-2

(19' Σαπονάρα - 14' πέν. Ορσολίνι, 47' Πος)

Ίντερ - Μίλαν 1-0

(34' Λ. Μαρτίνες)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr