Ποδόσφαιρο

La Liga: Η Μπαρτσελόνα άρπαξε το «δώρο» της Ρεάλ [vids]

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 23:58

Οι Καταλανοί νίκησαν τη Σεβίλλη και η ήττα της Ρεάλ στις Βαλεαρίδες την έφερε στο +8 από τους Μαδριλένους.

La Liga: Η Μπαρτσελόνα άρπαξε το «δώρο» της Ρεάλ [vids]

Νέο ενδιαφέρον στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ρεάλ σε ένα ακόμη ματς άφησε βαθμούς. Ήταν το τρίτο σε πέντε τελευταία ματς. Αυτή τη φορά οι «merengues» ηττήθηκαν στις Βαλεαρίδες από την Μαγιόρκα. Ωστόσο, ήταν μια αναμέτρηση που όλα κύλησαν στραβά. Καθώς μόλις στο 13' η Μαγιόρκα πήρε το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Νάτσο. Επιπλέον, η Ρεάλ θα μπορούσε στο 60' να ισοφαρίσει, αλλά ο Ασένσιο δεν «νίκησε» τον Ραΐκοβιτς από την «άσπρη βούλα»!

Μιας και αυτό το 1-0 για τους νησιώτες ήταν «δώρο» για την Μπαρτσελόνα. Οι «blaugrana» νίκησαν στη Βαρκελώνη 3-0 τη Σεβίλλη. Με το αποτέλεσμα αυτό, δηλαδή άλλο ένα τρίποντο από τους Καταλανούς, το προβάδισμα της ομάδας του Τσάβι έφτασε πλέον στους 8 βαθμούς (σ.σ.: 53 με 45).

Επιπλέον, «γκέλα» και για τη Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι αν και είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν κατάφεραν να τα αξιοποιήσουν. Η ουσία είναι πώς η Βαγιαδολίδ για δεύτερη σερί ματς πήρε τη νίκη με το ίδιο σκορ (σ.σ.: 1-0), με τον ίδιο πρωταγωνιστή (σ.σ.: Λάριν), όπως και βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Επίσης, νίκη πήρε και η Τζιρόνα κόντρα στην Βαλένθια που εξακολουθεί να είναι στην επικίνδυνη ζώνη. Καθώς δεν έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να πάρει… ανάσα και τρίποντα, ώστε να ξεμπλέξει από την περιπέτεια.

Μαγιόρκα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

(13' αυτ. Νάτσο Φερνάντες)

https://www.youtube.com/watch?v=1gUvZw5KDBs

Τζιρόνα - Βαλένθια 1-0

(63' Μπόρχα Γκαρσία)

Σοσιεδάδ - Βαγιαδολίδ 0-1

(73' Λάριν)

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 3-0

(58' Τζόρντι Άλμπα, 70' Γκάβι, 79' Ραφίνια)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr