Ποδόσφαιρο

Βολιώτικο «γλέντι» στη Λιβαδειά [vid]

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 18:25

Νίκησε 3-0 σκοράροντας όλα τα γκολ του μετά το 60' και ανέβηκε ξανά στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Βολιώτικο «γλέντι» στη Λιβαδειά [vid]

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Βόλος στη Λιβαδειά. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό. Ένα αποτέλεσμα που έφερε το σύλλογο της Μαγνησίας ξανά στην 5η θέση της βαθμολογίας της Super League. Αντίθετα, η ομάδα της Βοιωτίας παρέμεινε στην 13η θέση και συνεχίζει τον αγώνα της για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αν και η ομάδα του Λεβαδειακού ξεκίνησε καλύτερα το ματς, το γκολ δεν ήρθε! Διότι ο Βόλος είχε σωστές αντιδράσεις, αλλά παράλληλα και τον Κλέιμαν σε καλή ημέρα. Μιας και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Σταθερός και με καίριες θέσεις. Το πρόβλημα για την ομάδα της Λιβαδειάς ήταν η έλλειψη συνοχής. Υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές, αλλά και αργές αντιδράσεις. Ωστόσο, το ακριβώς αντίθετο έκανε η ομάδα της Μαγνησίας. Ο Βόλος βρήκε τρόπο να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματά του και να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη.

Λοιπόν, η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 21' με τον Λούα Λούα. Όσο περνούσε η ώρα τόσο ο Βόλος κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Επομένως δεν ισορρόπησε απλά, αλλά πήρε τα ηνία του ματς. Η αρχική του απειλή ήρθε στο 28' με τον Τσιρίνος. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο. Δηλαδή με ισόπαλο αποτέλεσμα χωρίς σκορ (0-0). Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τη φάση του 47'. Αρχική υπόδειξη πέναλτι του Παπαπέτρου στη φάση με πρωταγωνιστές τους Πιρές και Βινίσιους. Αλλά ο έλεγχος από το VAR άλλαξε την αρχική του απόφαση.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Βόλος πήρε προβάδισμα. Πιο συγκεκριμένα στο 61', ο Κούτσιας πάσαρε στον Πιρές που πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Επιπλέον, στο 69' ήταν η σειρά του Ντέλετιτς. Σκόραρε με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Άλχο (0-2). Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 71' αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε το σουτ του Σαχπεκίδη! Κλέψιμο του Καρτάλη στο 90', πάσα για τον Κούτσια που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Στογιάνοβιτς για το τελικό 0-3.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος (65' Νίκας), Βήχος, Παναγιώτου, Μεχία, Νταμπό, Βρακάς, Λούα Λούα (57' Σαχπελίδης), Γερεμέγεφ (64' Σαβιέρ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (90'+2 Τάχατος), Τσίρινος (80' Καρτάλης), Ντέλετιτς (88' Πίρινεν), Κούτσιας.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr