Ποδόσφαιρο

Λιντς: Παρελθόν ο Τζέσι Μαρς από τον πάγκο [vid]

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 21:43

Τα «παγώνια» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον 49χρονο Αμερικανό προπονητή.

Λιντς: Παρελθόν ο Τζέσι Μαρς από τον πάγκο [vid]

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λιντς. Η ήττα από την Νότιγχαμ Φόρεστ την Κυριακή σηματοδότησε εξελίξεις. Καθώς η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να λήξει τη συνεργασία με τον Τζέσι Μαρς. Ο Αμερικανός «πλήρωσε» το… μάρμαρο για τα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Ο πρώην προπονητής της Σάλτσμπουργκ και της Λειψίας μετά από ένα χρόνο στον πάγκο των «παγωνιών» αποτελεί παρελθόν. Στο διάστημα αυτό κοουτσάρισε την Λιντς σε 37 ματς.

Πλέον, η Λιντς έχει βγει στην… αγορά και ψάχνει τον διάδοχο του 49χρονου κόουτς. Με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά και μέλος του τεχνικού επιτελείου των «παγωνιών» στο παρελθόν, Κάρλος Κορμπεράν, να είναι ο βασικός υποψήφιος για την τεχνική της ηγεσία όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ. Η Λιντς βρίσκεται στην 17η θέση της Premier League μαζί με την Έβερτον.

Επιπλέον, μιας και μεσοβδόμαδα υπάρχει το εξ αναβολής ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford» για το πρωτάθλημα, εκεί θα υπάρχει υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο. Βάσει της ανακοίνωσης της διοίκησης της Λιντς, την τεχνική ηγεσία κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» θα έχουν Μίκαελ Σκούμπαλα, Πάκο Γκαγιάρδο και Κρις Άνταμς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr