Ποδόσφαιρο

Ανατροπή και ευρωπαϊκή προοπτική για τον Άρη [vid]

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 22:30

Νίκησε 2-1 τη Δόξα Κατωκοπιάς και είναι 2 βαθμούς πίσω από την τρίτη της βαθμολογίας Πάφο.

Ανατροπή και ευρωπαϊκή προοπτική για τον Άρη [vid]

Δυνατά στο «κόλπο» της εξόδου στην Ευρώπη έχει μπει πλέον ο Άρης Λεμεσού. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Έτσι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πώς η Πάφος δεν νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και την πλησίασε στους 2 βαθμούς (σ.σ.: 45 με 43). Όλα αυτά ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Μεγαλόνησο.

Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη. Αν και ο Άρης μπήκε δυνατά στο ματς και είχε 6 τελικές στα πρώτα 10 λεπτά, το προβάδισμα το πήρε η Δόξα Κατωκοπιάς. Καθώς στο 21' και μετά το κόρνερ του Ερέρα, ο Σαντίκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Καραμανώλης με νέο σουτ, άνοιξε το σκορ (0-1).

Όμως, ο Άρης Λεμεσού γύρισε το ματς στο δεύτερο μέρος. Αρχικά στο 50' με το χέρι του Καραμανώλη που επιβεβαιώθηκε μέσω VAR και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κακόριν (1-1). Αλλά και στο 67' όταν ο Καραμανώλης στην προσπάθεια να διώξει προ του Γκομίς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σισκόφσκι.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μπρόρσον, Μουσούντα (30' Ντελμίρο), Πηλέας (46' Καζού), Μπένγκτσον (46' Μπαμπίκα), Σόκε, Στρούσκι (81' Γιαμπλόνσκι), Μαγιαμπέλα, Κακόριν, Στεπίνσκι (63' Γκομίς).

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ (Κώστας Σακκάς): Σισκόφσκι, Μέσκα, Καραμανώλης, Κέρλα (37' Ογιάλα), Ερέρα, Τραϊτσέφσκι (37' Ίλιτς), Σαντίκ, Ασαμόα, Παυλίδης (46' Μπένι), Ασάντε, Τρούγιτς (79' Τιτζανί).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr