Ποδόσφαιρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης με απουσίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων [vid]

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 23:34

Χωρίς Μπενζεμά και Κουρτουά, μεταξύ άλλων, ταξίδεψαν οι «merengues» στο Μαρόκο για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με απουσίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων [vid]

Σημαντικές απουσίες για τον Κάρλο Αντσελότι και τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της συμμετοχής των «merengues» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται στο Μαρόκο. Μιας και ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπενζεμά, Κουρτουά, Μεντί και Μιλιτάο.

Όλοι τους παρέμειναν στην ισπανική πρωτεύουσα κα δεν υπολογίζονται για το ματς κόντρα στην Αλ Αχλί από την Αίγυπτο. Το ματς είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης, στις 21:00, στο Ραμπάτ. Μια ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Τρίτη το βράδυ (21:00) θα γίνει ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στην Φλαμένγκο και την Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία στην Ταγγέρη.

Στην αποστολή που ταξίδεψε σήμερα για το Μαρόκο, ο Κάρλο Αντσελότι συμπεριέλαβε τους Λουνίν, Λούις Λόπεζ, Κανιθάρες, Καρβαχάλ, Βαγιέχο, Νάτσο, Αλάμπα, Οντριοθόλα, Ρίντιγκερ, Μάρβελ, Κρόος, Μόντριτς, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Θεμπάγιος, Μάριο Μαρτιν , Αρίμπας, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μαριάνο , Ασένσιο.

Ωστόσο, για τον Μπενζεμά και τον Κουρτουά υπάρχουν ελπίδες για τον τελικό του Σαββάτου. Αρκεί βέβαια να πάρει η Ρεάλ το εισιτήριο της πρόκρισης. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Γάλλος φορ και ο Βέλγος τερματοφύλακας θα ταξιδέψουν για το Μαρόκο την Πέμπτη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr