Ποδόσφαιρο

Serie A: Η Μόντσα πήρε την… μπουκιά από τη Σαμπντόρια [vids]

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 23:43

Με πέναλτι στο 90'+9 ισοφάρισε 2-2 την ομάδα της Γένοβας που κρατούσε τη νίκη. Μία ακόμη απώλεια για τη Λάτσιο.

Serie A: Η Μόντσα πήρε την… μπουκιά από τη Σαμπντόρια [vids]

Με δύο ισοπαλίες κύλησε το πρόγραμμα της Δευτέρας στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αλλά και δύο χαμένους. Ειδικότερα για την Σαμπντόρια αυτό που έπαθε στην Μόντσα ήταν… τραγικό. Η ομάδα της Γένοβα κρατούσε ως το 90'+7. Αρχικά είχαν δοθεί 6 λεπτά καθυστερήσεων, ωστόσο για μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος των φιλοξενούμενων.

Με τους γηπεδούχους να παίρνουν στο φινάλε του έξτρα χρόνου τον βαθμό. Όμως, από την άλλη, η ομάδα του Στάνκοβιτς έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίποντο που θα της έδινε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα». Η Σαμπντόρια άνοιξε το σκορ με τον Γκαμπιαντίνι στο 12' για το 0-1. Αλλά η Μόντσα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32' με τον Πετάνια (1-1). Νέο γκολ για τον Γκαμπιαντίνι στο 58' για το 1-2. Ωστόσο το πέναλτι στο 90'+7 έδωσε την ευκαιρία στην Μόντσα να φέρει το ματς στα ίσα (2-2) με την εύστοχη εκτέλεση του Πεσίνα.

Όσον αφορά στην άλλη αναμέτρηση, ισοπαλία ανάμεσα σε Ελάς Βερόνα και Λάτσιο. Με τους «λατσιάλι» να χάνουν την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Προσπερνώντας την συμπολίτισσα Ρόμα. Βέβαια και η Βερόνα δεν νίκησε και δεν κατάφερε να πλησιάσει την Σπέτσια στους δύο βαθμούς. Η ομάδα του Σάρι πήρε το προβάδισμα στο 45' με το γκολ του Πέδρο, αλλά η Βερόνια ισοφάρισε με τον Ενγκόνγκ στο 51' για το τελικό 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr