Ποδόσφαιρο

La Liga: Η Βαγιεκάνο βλέπει... Ευρώπη [vid]

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 23:59

Νέα νίκη για την Ράγιο, 2-0 την Αλμερία και 5η θέση στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος.

La Liga: Η Βαγιεκάνο βλέπει... Ευρώπη [vid]

Μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη πέτυχε το βράδυ της Δευτέρας η Ράγιο. Στο «Estadio de Vallecas» επικράτησε 2-0 της Αλμερία. Ωστόσο, αυτό το τρίποντο είναι τεράστια αξία. Διότι οδήγησε την Βαγιεκάνο στην 5η θέση της La Liga. Δηλαδή μέσα στο «κόλπο» για την έξοδο στην Ευρώπη. Επιπλέον, είναι σε μια θέση που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League! Ποιός να το περίμενε αυτό στην αρχή της σεζόν!

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη στο πρώτο ημίχρονο. Με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο 4' η κεφαλιά του Μελέρο πέρασε λίγο άουτ για την Αλμερία. Όμως, η Βαγιεκάνο «απάντησε» άμεσα, καθώς στο 6' ο Παλαθόν θέλησε να σκοράρει, με τον Μαρτίνες να διώχνει σε κόρνερ. Αλλά και στο 8' ο Μπαπτιστάο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1. Νέα ευκαιρία για την Ράγιο, στο 21', με τον Μαρτίν.

Τελικά το πρώτο γκολ στο ματς ήρθε στο 54'. Αλλά ήταν αυτογκόλ. Ο Έλι στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι, η Ράγιο προηγήθηκε 1-0. Ο Μαρτίν στο 60' δεν μπόρεσε να πετύχει το 2-0, αλλά αυτό ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Καθώς στο 63' ο Παλαθόν βρήκε τον Άλβαρο Γκαρθία που δεν αστόχησε και σημείωσε το 2-0 για την Βαγιεκάνο. Ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε ως το τέλος. Μιας και ο Ντιμιτριέφσκι απέκρουσε τοπ σουτ του Σόουσα στο 84'!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr