Ποδόσφαιρο

Εχασε τη ζωή του ο Τουρκασλάν...

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - 19:25

Νεκρός ανασύρθηκε απ' τα συντρίμμια του φονικού σεισμού της Τουρκίας ο γκολκίπερ της Μαλάτιασπορ, Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Εχασε τη ζωή του ο Τουρκασλάν...

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που υπήρχαν για τον Εγιούπ Τουρκασλάν.. Ο 28χρονος κίπερ της Μαλάτιασπορ βρέθηκε τελικά νεκρός ανάμεσα στα συντρίμμια κτηρίου, με τον προπονητή του, Γιλμάζ Βουράλ, να το επιβεβαιώνει. «Δυστυχώς, ο Αχμέτ μας πέθανε. Τώρα έβγαλαν το άψυχο σώμα του από τα συντρίμμια. Δυστυχώς δεν ζει», ανέφερε ο τεχνικός της Μαλάτια.

O Τουρκασλάν αγνοούνταν μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία, αλλά και τη Συρία, με τις αρχές να έχουν καταφέρει να βρουν και να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια τη γυναίκα του. Μάλιστα, η σύζυγός του είχε υποδείξει το σημείο το οποίο πιθανότατα θα βρισκόταν ο 28χρονος, αλλά η αναζήτηση δεν είχε βγάλει αποτέλεσμα. Τελικά, σήμερα μετά από 35 και πλέον ώρες, οι διασώστες βρήκαν το άψυχο σώμα του τερματοφύλακα της Μαλάτιασπορ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr