Ποδόσφαιρο

Παγκόσμιο Κυπέλλο Συλλόγων: Αποκλεισμός-σοκ της Φλάμενγκο, 2-3 από την Αλ Χιλάλ! (vid)

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - 23:13

Η Αλ Χιλάλ έκανε την έκπληξη σε βάρος των Βραζιλιάνων και στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ρεάλ Μαδρίτης-Αλ Αχλί Κάιρο. Πρώτη φορά μετά το 2018 ομάδα από την Ασία στον τελικό.

Παγκόσμιο Κυπέλλο Συλλόγων: Αποκλεισμός-σοκ της Φλάμενγκο, 2-3 από την Αλ Χιλάλ! (vid)

Το πρώτο ημίχρονο ήταν η ιστορία δύο πέναλτι, μιας κόκκινης κάρτας και μιας Φλαμένγκο που προσπαθούσε να πάρει τον έλεγχο αλλά ήταν απρόσεκτη αμυντικά.

Πέναλτι μόλις στο δεύτερο λεπτό και 0-1 από τον Αλ Νταουσαρί. Οι Βραζιλιάνοι αντιδρούν και ισοφαρίζουν δίκαια με σκόρερ τον Πέντρο (21′) και τον Ματεουζίνιο με την βοήθεια του στο γκολ να σβήνει το πέναλτι που έκανε νωρίτερα.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι Σαουδάραβες, αν και χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να γίνει έλεγχος του VAR, κέρδισαν κι άλλο πέναλτι και πάλι ο Αλ Νταουσαρί σκόραρε για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο η Φλαμένγκο προσπάθησε να ελεγξει το ματς, δεν είχε πολλές μεγάλες στιγμές και όταν ρίσκαρε δέχτηκε και το τρίτο γκολ από τον Βιέτο στο 70ο λεπτό.

Το φινάλε είχε άγχος για την Αλ Χιλάλ καθώς από μια ενέργεια του Γκάμπιγκολ, η μπάλα κατέληξε στον Πέντρο που μείωσε (90+1) αλλά οι Βραζιλιάνοι παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο.

Οι Σαουδάραβες προκριθηκαν στον τελικό και περιμένουν τον αντίπαλό τους από το ζευγάρι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλ Άχλι από την Αίγυπτο σε ένα ματς που θα διεξαχθή την Τετάρτη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr