Ποδόσφαιρο

Η Πάφος ξανά στο δρόμο των νικών [vid]

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 21:55

Μετά από δύο αγωνιστικές τρίποντο για την ομάδα του Μπεργκ. Επικράτησε 1-0 τη ΑΕ Λεμεσού και πλησίασε στον πόντο τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Η Πάφος ξανά στο δρόμο των νικών [vid]

Πολύτιμη νίκη για την Πάφο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στο ματς του «Στέλιος Κυριακίδης», επικράτησε 1-0 της ΑΕ Λεμεσού κι έφτασε τους 48 βαθμούς. Έτσι, πλησίασε στον ένα βαθμό τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα συνέχισε μια παράδοση που έχει δημιουργήσει κόντρα στην ΑΕΛ. Μιας και μετρά 4/4 στην έδρα του, με τη λεμεσιανή ομάδα, χωρίς να έχει δεχθεί καν γκολ! Αντίθετα, για την ΑΕ Λεμεσού ήταν κακό αποτέλεσμα καθώς έχασε έδαφος στη «μάχη» για την είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Η Πάφος ήταν καλύτερη από την αρχή του ματς. Είχε κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων και πολλές ευκαιρίες. Δηλαδή 7 για την ακρίβεια, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Με την ομάδα της Λεμεσού να έχει μόλις δύο τελικές. Όμως, όπως κυλούσε το ματς, μια φάση θα ήταν αρκετά. Η Πάφος σκόραρε στο 46' με τον Παλάσιςο, αλλά τελικά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ του Μπάιριτς.

Τελικά, στο 78' ήρθε το γκολ για την Πάφος. Ο Μπρούνο γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, ο Ζάιρο με τακουνάκι έστρωσε για τον Τάνκοβιτς και ο Σουηδός με δυνατά σουτ πέτυχε το 1-0.

ΠΑΦΟΣ (Xένινγκ Μπεργκ): Ίβουσιτς, Ταβάρες, Παλάσιος, Κβίντα, Μπάιριτς, Κανέ, Ντράγκομιρ (73' Μπετανκόρ), Μπρούνο, Τάνκοβιτς, Ζάιρο (90'+2 Πελάζιο), Χέσταντ (65' Βαλακάρι).

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Τσεντομίρ Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Παντελή, Τεϊσέιρα (46' Μπιλοβάρ), Ντεγοέστ, Ντζάλμα, Ζντραφκόσκι, Κοντινέλα (82' Μπεραχίνο), Παπαφώτης, Τσέρνιχ (87' Κολιάς), Μιλιντσεάνου (69' Xάσα), Ρομό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr