Ποδόσφαιρο

Τα «παγώνια» σταμάτησαν τους «κόκκινους διαβόλους» [vid]

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 00:11

Ισοπαλία 2-2 στο «Old Trafford» με την ομάδα του Μάντσεστερ να γλιτώνει τα χειρότερα, μιας και η Λιντς προηγήθηκε 2-0.

Τα «παγώνια» σταμάτησαν τους «κόκκινους διαβόλους» [vid]

Την «πάτησε» η Γιουνάιτεντ στο εξ αναβολής, εντός έδρας, ματς με την Λιντς. Αν και τα «παγώνια» πήγαν στο «Old Trafford» με υπηρεσιακό προπονητή, κατάφεραν και πήραν τον βαθμό. Επιπλέον, όπως κύλησε το ματς, χαρούμενη από την ισοπαλία πρέπει να είναι η ομάδα του Μάντσεστερ.

Μιας και η Λιντς ήταν εκείνη που προηγήθηκε 2-0, πριν ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι σε 2-2. Επίσης, μπήκε τέλος στο σερί νικών που είχε η Γιουνάιτεντ στο «θέατρο των ονείρων». Όπως και στις βλέψεις της για να διεκδικήσει τον τίτλο. Αν είχε νικήσει, θα είχε ακόμη κάποιες ελπίδες. Η απώλεια με την Λιντς, ωστόσο, την έφερε πολύ πίσω.

Τα «παγώνια» έπιασαν στον… ύπνο τους «κόκκινους διαβόλους». Διότι χρειάστηκαν μόλις 57'' για να προηγηθούν με τον Νιόντο (0-1)! Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 48'. Καθώς στην εκκίνηση του δευτέρου 45λεπτου ο Σάμερβιλ γύρισε την μπάλα που κόντραρε στον Βαράν και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του, για το 0-2.

Μέσα σε 8 λεπτά οι «μπέμπηδες» έφεραν το ματς στα ίσα. Κεφαλιά του Ράσφορντ στο 62' και σκορ 1-2. Επίσης, με κοντινό πλασέ του Σάντσο στο 70' έγινε το 2-2. Στο τέλος η ομάδα του Τεν Χάαγκ πίεσε και είχε ευκαιρίες με Φερνάντες, Βαράν και Φρεντ, αλλά δεν βρήκε το γκολ της νίκης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr