Ποδόσφαιρο

Η Φούλαμ στον 5ο γύρο του FA Cup [vid]

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 01:17

Νίκησε 3-2 την Σάντερλαντ στο «Stadium of Light», προκρίθηκε και θα αντιμετωπίσει την Λιντς.

Η Φούλαμ στον 5ο γύρο του FA Cup [vid]

Στους «16» του κυπέλλου Αγγλίας πέρασε η Φούλαμ. Μετά από έναν συναρπαστικό επαναληπτικό κόντρα στην Σάντερλαντ, στο «Stadium of Light», επικράτησε 3-2 και συνεχίζει στο FA Cup. Εκεί όπου θα έχει αντίπαλο τη Λιντς, κατέχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Αν και ο Μάρκο Σίλβα δεν ήταν στον πάγκο, καθώς ήταν τιμωρημένος, η ομάδα του έκανε τη δουλειά της. Ωστόσο, το γρήγορο γκολ έπαιξε ρόλο. Μιας και η Φούλαμ κατάφερε στο 8' να ανοίξει το σκορ. Με τον Γουίλσον που πέτυχε το 0-1. Δεν άλλαξε αυτό ως την ανάπαυλα. Όμως, στο δεύτερο μέρος το ματς έγινε πιο ανοικτό.

Η Σάντερλαντ παρά το 0-1 κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Είχε ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο. Όμως δεν τα κατάφερε κυρίως λόγω των επεμβάσεων του Ρόντακ. Έτσι, στο 59' ο Αντρέας Περέιρα έδωσε σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων στην Φούλαμ (0-2). Η Σάντερλαντ δεν το παράτησε και μείωσε στο 77' σε 1-2 με τον Κλαρκ.

Ωστόσο, το γκολ του Κουρζαβά στο 82' που διαμόρφωσε το 1-3 σηματοδότησε την πρόκριση της Φούλαμ. Βέβαια, η Σάντερλαντ πέτυχε και δεύτερο γκολ, στο 90' με τον Μπένετ (2-3), αλλά αυτό δεν άλλαξε την κατάσταση. Δηλαδή οι Λονδρέζοι πήραν την πρόκριση και τώρα θα «φιλοξενήσουν» την Λιντς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr