Ποδόσφαιρο

Μπαμ» της Καρμιώτισσας στη Λεμεσό! [vids]

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 - 21:22

Αν και ο Απόλλων Λεμεσού προηγήθηκε 3-1, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών έκανε μεγάλη ανατροπή και νίκησε 4-3 στο στάδιο «Αλφαμέγα». «Διπλό» για την Ανόρθωση.

Μπαμ» της Καρμιώτισσας στη Λεμεσό! [vids]

Μεγάλη νίκη για την Καρμιώτισσα στο στάδιο «Αλφαμέγα» της Λεμεσού. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών έκανε τεράστια ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα που προηγήθηκε 3-1. Επικράτησε 4-3 και έκανε σημαντικό βήμα για να ξεμπλέξει από τις περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Αν και η Καρμιώτισσα μπήκε δυνατά και έχασε ευκαιρίες, ο Απόλλων βρέθηκε μπροστά με 2-0. Στο 21' με τον Ντόνιο και στο 35' με το πέναλτι του Σαχάρ. Ωστόσο, η Καρμιώτισσα κατάφερε να μειώσει το σκορ. Καθώς στο 43' ο Κουλιμπαλί πέτυχε το 2-1. Στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους και μετά από 35'' ο Πίττας πέτυχε το 3-1. Πράγματι ένα σημαντικό προβάδισμα για τον Απόλλωνα, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια! Δύο πέναλτι από τον Ελ Αλουχί, στο 66' και το 80' έφεραν το ματς στα ίσα (3-3). Επιπλέον, στο 86' ο Γκράπενβεχ βρήκε δίχτυα στην αντεπίθεση για το 3-4. Μετά την ήττα ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Κωνσταντίνος Μακρίδης, υπέβαλλε την παραίτησή του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κωνσταντίνος Μακρίδης): Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Αρτυματάς (86' Χουσεΐν), Πεϊμπέρνς, Χαμάς, Σπόλιαριτς, Σαχάρ, Ουάρντα (84' Ντιγκινί), Ζράντι (67' Χέντι), Πίττας, Ντόνιο (67' Ντόνιο).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Αλεξάντερ Κερζάκοφ): Κνόμπλοχ, Τάντι, Σελούτσκα, Μαλόνε, Ντούμπια (58' Γιουσούφ), Κουλιμπαλί (58' Γκράπενβεχ), Ελ Αλουχί (90'+8 Καλτσάς), Μήτσο, Γκαστανιάγκα, Λουκίλι (89' Λουκίλι), Νεοφύτου.

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Αμμοχώστου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Πιο συγκεκριμένα, στο «Αμμόχωστος» για την 23η αγωνιστική, η ομάδα του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς επικράτησε 1-0. Το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 42'. Κάθετη πάσα του Γκερέρο και πλασέ στην κίνηση του Μραζ για το 0-1. Η Ανόρθωση σκόραρε και στο 20' με την κεφαλιά του Παρούτη. Αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς έκανε επιθετικό φάουλ στον Άδωνη. Με την «Κυρία» να βάζει τέλος στο σερί των 6 ματς χωρίς ήττα, σε όλες τις διοργανώσεις, που είχε η Νέα Σαλαμίνα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη (85' Φελίπε), Ντιακιτέ (46' Κλίμοβιτς), Ντάτκοβιτς, Μαλεκκίδης, Μιγκελίτο (65' Μαργκάσα), Μάντζεκ, Σαλαλίχ (65' Τιάγκο), Τσίκο, Ντορεγκαράι (73' Τολεμές).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Βέσκο Μιχαϊλοβιτς): Λόρια (78' Κεραυνός), Αμπαρτζουμιάν, Μπαϊσίνιο, Χάρογιαν, Αντωνιάδης, Φερέιρα (70' Χριστοφή), Τεχέρα, Σάμπο, Παρούτης (79' Νινγκά), Γκερέρο (55' Γουαρίς), Μραζ (79' Αντονίν).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr