Ποδόσφαιρο

Ο Ακρίτας έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα [vid]

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 20:54

Ως το 89' είχε το προβάδισμα με 1-ο στη Λάρνακα, αλλά η ΑΕΚ «έσωσε» τον βαθμό με το Τρισκόφσκι.

Ο Ακρίτας έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα [vid]

Μια… ανάσα από ένα τεράστιο μπαμ έφτασε ο Ακρίτας στην «Αρένα» της Λάρνακας. Διότι ως το 89' της αναμέτρησης, ο ουραγός της βαθμολογίας είχε το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ. Ωστόσο, η ομάδα του Όλτρα κατάφερε να «σώσει» τον βαθμό με την ισοπαλία 1-1. Αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ, αν νικήσει αύριο το Παραλίμνι, να την πλησιάσει στους δύο βαθμούς. Αλλά από την άλλη, η ομάδα της Χλώρακας έχασε την ευκαιρία να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας στην Κύπρο.

Το ματς ήταν συναρπαστικό. Αν σκεφτεί κανείς πώς εκτός από τα δύο τέρματα που μέτρησαν, άλλα τρία ακυρώθηκαν μέσω του VAR. Δύο για την ΑΕΚ, από τους Λόπες (54') και Νίκολιτς (85') κι ένα από τον Ακρίτα με τον Τόρες (66'), όλα ως οφσάιντ. Ο Ακρίτας ήταν εκείνος που σκόραρε στο 21' με τον Τόρες, μετά την πάσα του Σέχιτς, για το 0-1. Επιπλέον, κατάφεραν να περιορίσουν την επιθετική δράση της ΑΕΚ.

Όμως, στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Λάρνακας ήταν πιο επικίνδυνη. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Αλλά ο γκολκίπερ του Ακρίτα, ο Περντρέου, έκανε πολλές και σημαντικές επεμβάσεις. Επίσης, είχε και την τύχη με το μέρος του στο 81' στην κεφαλιά του Λόπες που σταμάτησε στο δοκάρι. Ωστόσο, στο 89' η πρωτοπόρος έλυσε το… γόρδιο δεσμό. Σέντρα του Φαρά, σουτ του Τρισκόφσκι και έτσι ήρθε το τελικό 1-1.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Τούμπας, Ροσάλες (74' Ναούμ), Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Εγγλέζου (62' Γκαρσία), Φαράζ, Λέντες, Πονς (74' Σανχούρχο), Γκρόμοφ (62' Τρισκόφσκι), Λόπες, Νίκολιτς.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ (Μπρούνο Ακράποβιτς): Περντρέου, Σέχιτς, Σαραβάνια, Ντραμέ, Φοφανά, Γαβριήλ, Εράσο, Κλεμέντε, Λόπες, Ελ Τζεμιλί (77' Αραούζο), Τόρες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr