Ποδόσφαιρο

Ιστορικό «διπλό» του Άρη στο «ΓΣΠ» [vid]

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 22:55

Νίκησε 2-1 την Ομόνοια στη Λευκωσία για πρώτη φορά και έφτασε τα 4 σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα.

Ιστορικό «διπλό» του Άρη στο «ΓΣΠ» [vid]

Μια πολύ μεγάλη νίκη, όχι μόνο βαθμολογικής σημασίας, πέτυχε ο Άρης Λεμεσού στη Λευκωσία. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» νίκησε 2-1 την Ομόνοια στο «ΓΣΠ», κάτι που έγινε για πρώτη φορά. Έτσι έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και έχει «κλειδώσει» τη θέση της στην πρώτη 4άδα. Επιπλέον, μπορεί να κάνει βλέψεις και για κάτι καλύτερο ως το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Ο Άρης ήταν πιο επιθετικός και αποτελεσματικός στο πρώτο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, στο 20' ο Κακόριν έβγαλε τον Μπένγκτσον σε θέση βολή και εκείνος σημείωσε το 0-1. Επίσης, στο 44' και μετά το λάθος από τον Μίλετιτς, ο Μπαμπίκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού.

Η Ομόνοια έκανε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Στο ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της, άλλαξε την εικόνα της στο δεύτερο 45λεπτο. Δεν ήταν μόνο η καλύτερη απόδοση. Αλλά το γεγονός ότι έφτασε στο γκολ. Αν και το βελτιωμένο της αγωνιστικό πρόσωπο δεν απέδωσε κάτι περισσότερο. Πλην το γκολ του Ανσαριφάρντ, με πέναλτι, στο 79'. Στη φάση όπου ο Ντελμίρο ανέτρεψε τον Λοΐζου.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Λανγκ, Μίλετιτς, Παναγιώτου (25' Μπάρκερ, 62' Μπεσεντίν), Λέτσγιακς, Μπασιρού (75' Ντίσκερουντ), Κασάμα (46' Κούσουλος), Μπέζους (46' Παπουλής), Λοΐζου, Ανσαριφάρντ.

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μποακί, Μπρόρσον, Πηλέας, Μπαμπίκα, Στρούσκι (62' Μπράουν), Σόκε, Μπένγκτσον (75' Καζού), Γκομίς (62' Ντελμίρο), Κακόριν (83' Στεπίνσκι).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr