Ποδόσφαιρο

Η Κάντιθ πήρε βαθιά «ανάσα» [vid]

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 00:19

Νίκησε 2-0 την Τζιρόνια και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Κάντιθ πήρε βαθιά «ανάσα» [vid]

Δεύτερη νίκη στα τελευταία 3 ματς για την Κάντιθ. Επιπλέον, δεύτερο σερί τρίποντο στην έδρα της που την ανέβασε στους 22 βαθμούς. Στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επικράτησε 2-0 της Τζιρόνα και βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η δουλειά για την ομάδα της Ανδαλουσίας έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, στο 6' ο Εσκαλάντε ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, με τον Μπονγκόντα να του μεταβιβάζει την μπάλα που κυνήγησε τη φάση και βρήκε δίχτυα. Ίδιος δημιουργός και στο 34' καθώς του άφησε την μπάλα, με τον Γκουαρδιόλα να σκοράρει. Έτσι πέτυχε το 2-0.

Μια νίκη απολύτως δίκαιη για την Κάντιθ. Διότι και περισσότερες τελικές είχε συνολικά, αλλά και στο τέρμα. Το μοναδικό που κατάφερε να κάνει η Τζιρόνα ήταν να έχει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την ήττα στον ισπανικό νότο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr