Ποδόσφαιρο

Με δράστη Παυλίδη η Άλκμααρ πάτησε κορυφή [vids]

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 00:41

Νίκη 5-0 για την ΑΖ με τον Έλληνα σέντερ φορ να έχει και γκολ και... ασίστ κόντρα στην Εξέλσιορ.

Με δράστη Παυλίδη η Άλκμααρ πάτησε κορυφή [vids]

Νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο για την ΑΖ. Η Άλκμααρ χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να τελειώσει, με συνοπτικές διαδικασίες, το ματς με την Εξέλσιορ. Η ομάδα των Παυλίδη και Χατζηδιάκου κυριάρχησε και επικράτησε με το εμφατικό 5-0. Επιπλέον, σκόραρε όλα τα γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Για την ακρίβεια, μέσα σε 19 λεπτά!

Ο Παυλίδης βρήκε ξανά το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Μιας και στο 39' σκόραρε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Επιπλέον, στο 30' έστρωσε μετά από κόντρα στην μπάλα στον Μάινανς για το 3-0. Βασικός ήταν και ο άλλος Έλληνας της Άλκμααρ, ο Χατζηδιάκος.

Η ΑΖ άνοιξε το σκορ (1-0) στο 20' με τον Μάινανς, ενώ στο 27' ο Κάρλσον πέτυχε το 2-0. Όσον αφορά στο τέταρτο γκολ, αυτό ήρθε από τον Όντγκααρντ στο 35'. Έτσι, η Άλκμααρ προσπέρασε –έστω και προσωρινά την Φέγενορντ στη βαθμολογία της Eredivisie (σ.σ.: 44 με 43 βαθμούς) και είναι μόνη πρώτη αν και η ομάδα από το Ρότερνταμ έχει ένα ματς λιγότερο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr