Ποδόσφαιρο

Ο Βόλος έβγαλε... εισιτήριο για τα play off [vids]

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 19:01

Η ομάδα της Μαγνησίας νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό. Πλέον είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της  παρουσία της, στην εξάδα του πρωταθλήματος.

Ο Βόλος έβγαλε... εισιτήριο για τα play off [vids]

Μόνο αν... αυτοκτονήσει θα χάσει ο Βόλος την παρουσία του στα play off της Super League. Καθώς την Κυριακή το απόγευμα νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο, σε ένα ματς που θα καθόριζε την είσοδο στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Όμως, όταν εκείνη του Κόουλμαν ισοφάρισε, το ματς έγινε γκραν γκινιόλ. Οι Περιστεριώτες πίεσαν, έψαξαν την ανατροπή, όμως δεν ήρθε. Έτσι, οι γηπεδούχοι με γκολ στις καθυστερήσεις (90'+2) ,με τον Γκάγκι πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο που τους έφερε στο +10 από τον Ατρόμητο στη βαθμολογία. Ουσιαστικά ο Βόλος έχει αβαντάζ 11 πόντων, διότι έχει και την ισοβαθμία.

Η ομάδα της Μαγνησίας απείλησε στο 19' με την ευκαιρία του Πιρές. Αλλά θα μπορούσε να είχε βάλει γκολ και σε άθος τέρμα. Καθώς στο 29' ο Άλχο έπιασε μια κακή, ανάποδη κεφαλιά με τον Γκάγκι να απομακρύνει λίγο πριν τη γραμμή της εστία του Κλέιμαν. Φανερό πώς οι φιλοξενούμενοι είχαν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Ωστόσο το πρώτο γκολ στο ματς δεν ήρθε μέσα από μια οργανωμένη φάση. Αλλά με ένα μακρινό σουτ. Πιο συγκεκριμένα, στο 56' ο Λούνα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιαννιώτη για το 1-0 του Βόλου.

Μετά το γκολ των γηπεδούχων, ο Κόουλμαν έκανε αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του. Διότι στόχος του ήταν να πιέσει περισσότερο. Οι κινήσεις του απέδωσαν. Καταρχάς ευκαιρία με τον Κιάρτανσον στο 72' , ενώ στο 76' ήρθε η ισοφάριση του Ατρόμητου. Κόρνερ από τον Ρομπάιγ, κεφαλιά του Ντε Μποκ, επέμβαση του Κλέιμαν και ο Τζοβάρας -με σουτ από κοντά- πέτυχε το 1-1.

Ο Ρομπάιγ απείλησε από πλάγια δεξιά στο 85' για το 1-2, αλλά δεν τα κατάφερε όπως και ο Κιάρτανσον. Με τον ίδιο να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία στο 87', όταν προτίμησε να ψάξει την πάσα για τον Κιάρτανσον, ενώ θα μπορούσε να τελειώσει ο ίδιος τη φάση.

Έτσι στις καθυστερήσες και πιο συγκεκριμένα στο 90'+2 ο Γκάγκι έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου. Πλησίασε στην περιοχή, έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Τσιρίνος και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1 του Βόλου. Ένα αποτέλεσμα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στέλνει την ομάδα της Μαγνησίας στα play off της Super League 1.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλοχ, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα, Γκάγκι, Λούνα (67' Τσοκάνης), Πιρές (80' Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89' Πίρινεν), Κούτσιας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρουγγής, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67' Οικονομίδης), Κουέν (58' Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67' Τζοβάρας), Τζαβίδας (67' Κιάρτανσον).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr