Ποδόσφαιρο

Το «εξπρές» της Νάπολι και η μαχητική Γιουβέντους [vids]

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 23:45

Νέα νίκη για τους ασταμάτητους «παρτενοπέι». Οι «μπιανκονέρι» έδειξαν χαρακτήρα κόντρα στους «βιόλα».

Το «εξπρές» της Νάπολι και η μαχητική Γιουβέντους [vids]

Η πορεία της Νάπολι του Σπαλέτι για το φετινό πρωτάθλημα μοιάζει ασταμάτητη. Μόνο στα… λόγια μπορούν οι ομάδες που έπονται στη βαθμολογία της Serie A να την «κυνηγήσουν» ουσιαστικά. Στην πραγματικότητα, οι «παρτενοπέι» καλπάζουν για τον τίτλο. Για να φέρουν το πρωτάθλημα στον ιταλικό νότο.

Κόντρα στην Κρεμονέζε, η Νάπολι δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Οι συνήθεις… ύποπτοι έδρασαν για άλλη μια φορά. Καθώς τόσο ο Κβαρατσχέλια όσο και ο Οσίμεν σκόραραν. Με τον Ελμάς να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα. Διότι με το αποτέλεσμα αυτό η Νάπολι είναι στο +16 από την Ίντερ, η οποία αγωνίζεται τη Δευτέρα το βράδυ στη Γένοβα με την Σαμπντόρια.

Μεγάλο ματς έγινε στο Τορίνο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Φιορεντίνα. Κρίθηκε στο γκολ με τον Ραμπιό να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ακόμη γκολ που δεν μέτρησε ως οφσάιντ, με τον έλεγχο από το VAR. Αρχικά στο 59' με τον Βλάχοβιτς για τη Γιουβέντους και εν συνεχεία στο 90' για τη Φιορεντίνα με τον Καστροβίλι. Με τους «μπιανκονέρι» να συνεχίζουν την αντεπίθεση, μπας και προλάβουν το τρένο της Ευρώπης παρά την τιμωρία με την αφαίρεση των 15 βαθμών!

Η Μόντσα συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία. Νίκησε και στην Μπολόνια και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Επιπλέον, στο πιο συναρπαστικό ματς, δεν υπήρξε μεν νικητής ανάμεσα σε Ουντινέζε και Σασουόλο, όμως μπήκαν τέσσερα γκολ δε μέσα σε ένα ημίχρονο.

Ουντινέζε - Σασουόλο 2-2

(1' Ουντότζι, 28' Μπιγιόλ - 6’ Ματέους Ενρίκε, 45'+2 αυτ. Πέρες)

Μπολόνια - Μόντσα 0-1

(25' Ντονάτι)

Γιουβέντους - Φιορεντίνα 1-0

(34' Ραμπιό)

Νάπολι - Kρεμονέζε 3-0

(22' Κβαρατσχέλια, 64' Οσίμεν, 79' Ελμάς)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr