Ποδόσφαιρο

Στην πεντάδα η Λιλ, χαμένη η Λανς [vids]

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 23:53

Οι «λιλουά» ανεβαίνουν διαρκώς, την ώρα που οι «Les Sang et Or» βρίσκονται πια εκτός πρώτης τριάδας.

Στην πεντάδα η Λιλ, χαμένη η Λανς [vids]

Νέα δεδομένα στα υψηλά… στρώματα της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος. Μιας και η Λιλ πέτυχε άλλη μία νίκη και ανέβηκε στην 5η θέση. Δηλαδή είναι μέσα σε αυτές που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όμως, είναι φανερό πώς και από κάτω θα γίνει μεγάλη «μάχη». Διότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που «τρέχουν» το δικό τους σερί και έχουν μπει στο… παιχνίδι. Όπως είναι και η Νις των 4 διαδοχικών νικών.

Ωστόσο, υπάρχουν και χαμένοι στην 23η αγωνιστική. Εκεί σίγουρα ανήκει η Λανς. Ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Λιόν και μετά από πολύ καιρό βγήκε εκτός της πρώτης τριάδας. Επιπλέον, αυτό συνέβη και λόγω της Μονακό που είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και το έδειξε το Σάββατο, στο εντός έδρας ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, τόσο η Μονπελιέ όσο και η Ναντ πέτυχε σημαντικές νίκες και απέκτησαν ακόμη πιο μεγάλη απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με τη «μάχη» για την παραμονή να συνεχίζεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Τουλούζ - Ρεν 3-1

(27' Ραταό, 28' Αμπουκάλ, 37' Νταλινγκά - 55' αυτ. Ρουάλ)

Ανζέ - Οσέρ 1-1

(2' αυτ. Ραβέλοσον - 22' πέν. Αμπλίν)

Λιλ - Στρασβούργο 2-0

(23' πέν., 28' Ντέιβιντ)

Μονπελιέ - Μπρεστ 3-0

(4' αυτ. Ερελέ, 17' πέν. Σαβανιέ, 54' Γουαχί)

Ρεμς - Τρουά 4-0

(10' Μουνέτσι, 44' Μαολιντά, 50' Μπαλογκούν, 82' Κάχουστε)

Ναντ - Λοριάν 1-0

(66' Μπλας)

Λιόν - Λανς 2-1

(23' Λακαζέτ , 64' Τσερκί - 39' Μασάντο)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr