Ποδόσφαιρο

Η Μπαρτσελόνα ξέφυγε και άλλο [vids]

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 00:14

Οι Καταλανοί πέρασαν και από την έδρα της Βιγιαρεάλ και είναι στο +11 από την Ρεάλ, με ματς παραπάνω. Μεγάλο «διπλό» της Ατλέτικο.

Η Μπαρτσελόνα ξέφυγε και άλλο [vids]

Η πορεία της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζεται. Οι «blaugrana» την Κυριακή το βράδυ έκαναν έναν ακόμη βήμα για τον τίτλο. Μιας και έφυγαν νικητές και από το «Cerámica». Άλλη μία νίκη που βασίστηκε στην άμυνα, καθώς οι Καταλανοί επικράτησαν 1-0 του «κίτρινου υποβρυχίου». Η αναμέτρηση κρίθηκε με το γκολ του Πέδρι στο 18', μετά την πάσα του Λεβαντόφσκι. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες. Όμως, τόσο ο Ρέινα όσο και ο Τερ Στέγκεν έκαναν σημαντικές επεμβάσεις όποτε ήταν απαραίτητο. Με το «διπλό» αυτό οι Καταλανοί έφτασαν τους 56 βαθμούς σε 21 ματς και είναι στο +11 από τη δεύτερη Ρεάλ. Αν και οι Μαδριλένοι έχουν ένα ματς λιγότερο λόγω της συμμετοχής τους, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Στα άλλα τρία ματς σημειώθηκαν μόλις τρία γκολ! Ωστόσο, όσο κι αν ορισμένοι νομίζουν πώς δεν είχαν ενδιαφέρον, κάνουν τεράστιο λάθος. Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Χετάφε και Βαγιεκάνο. Ένα ματς που είχε δύο γκολ, μία αποβολή και δύο χαμένα πέναλτι. Πρώτα για την Χετάφε, στο 51', με τον Μπόρχα Μαγιοράλ που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Μετά υπήρξε η αποβολή του Αλένα, στο 54', για τους γηπεδούχους. Επιπλέον, στο 1-1 και πιο συγκεκριμένα τρία λεπτά πριν το φινάλε (87') ο Σόρια απέκρουσε το πέναλτι του Ραούλ ντε Τομάς, Με την Βαγιεκάνο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το «διπλό»!

Τεράστια νίκη πέτυχε και η Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βίγκο. Αν και έμεινε στο 70' με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Σάβιτς με απευθείας κόκκινη, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Θέλτα, με το… buzzer beater του Ντεπάι στο 89'. Όσον αφορά στην Βαγιαδολίδ, αφού δεν σκόραρε για τρίτο σερί ματς ο Λαρίν, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της κόντρα στην Οσασούνα.

Χετάφε - Ράγιο Βαγεκάνο 1-1

(77' Ουνάλ - 38' αυτ. Αραμπάρι)

Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

(89' Ντεπάι)

Βαγιαδολίδ - Οσασούνα 0-0

Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-1

(18' Πέδρι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr