Ποδόσφαιρο

Οι «μπαλωθιές» του ΟΦΗ «βύθισαν» κι άλλο τη Λαμία [vids]

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 19:16

Η ομάδα του Νταμπράουσκας νίκησε 4-1 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και δεν άφησε τους γηπεδούχους να σηκώσουν… κεφάλι.

Οι «μπαλωθιές» του ΟΦΗ «βύθισαν» κι άλλο τη Λαμία [vids]

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ στη Λαμία. Οι Κρητικοί νίκησαν 4-1 την ομάδα του Σάββα Παντελίδη και την διατήρησαν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Αντίθετα, εκείνοι πήραν άλλο ένα τρίποντο και ατενίζουν τη συνέχεια με άνεση.

Ωστόσο, το γρήγορο γκολ των Κρητικών ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστικό. Μιας και στο 8', ο Μπάκιτς γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Τοράλ πλάσαρε εύστοχα τον Σαράνοφ για το 0-1.

Τα προβλήματα για τη γηπεδούχο ομάδα συνεχίστηκαν. Αναγκαστική αλλαγή του Παούλαβετς στο 19' και αλλαγή συστήματος. Μέσα σε ένα δίλεπτο (31'-33') ο Λάρσον άγγιξε αρχικά το 0-2 και ο Μαρτίνεθ το 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο, όμως, έκλεισε με γκολ. Ήταν το δεύτερο για τον ΟΦΗ που έβαλε τις βάσεις για το «διπλό» στη Λαμία. Μπαλιά του Λάρσον στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας, με τον Μπάκιτς να την στέλνει στα δίχτυα για το 0-2.

Αν και η Λαμία πίεσε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου για να ξαναμπεί στο ματς, δεν τα κατάφερε. Το φάουλ του Ρόμανιτς στο 51' πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Επίσης, στο 56' ο Μαρτίνεθ έκανε πολύ καλή ενέργεια, όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μανδά.

Έτσι, ο ΟΦΗ έφτασε στο 0-3 με το πιο εντυπωσιακό γκολ του ματς. Μακρινό σουτ του Ντιουσέ, η μπάλα πήρε φάλτσα και κατέληξε ξανά στα δίχτυα του Σαράνοφ για το 0-3.

Η Λαμία ήταν σε κατάσταση… διάλυσης και ο ΟΦΗ πολύ επικίνδυνος σε κάθε φάση του. Είχε δοκάρι στο 76' με τον Φελίπε, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Αλλά στο 84' μετά το γύρισμα του Τοράρινσον, πλάσαρε εύστοχα για το 0-4.

Η αναμέτρηση έκλεισε με ένα ακόμη γκολ. Στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα, στο 90'+4, ο Τσιλούλης πήρε το… ριμπάουντ και πέτυχε το γκολ της τιμής για το τελικό 1-4.

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Σιμόν (75' Βασιλαντωνόπουλος), Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς (22' Τσιλούλης), Αμπάντα, Σλίβκα, Τζανδάρης (46' Νούνιες), Μαρτίνεθ, Ρόμανιτς (63' Ασκόφσκι), Βέργος (75' Μανούσος).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Πασαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Μπαλογιάννης (62' Τοράρινσον), Λάρσον, Τοράλ (68' Νέιρα), Μπάκιτς (76' Λ. Φελίπε), Μεγιάδο (68' Λ. Περέα), Ντιουσέ, Γκρόνινγκ (62' Μοσκέρα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr