Ποδόσφαιρο

Ο Ατιένθα με buzzer beater «άρπαξε» την νίκη από τον ΠΑΟΚ [vid]

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 19:59

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε 2-0 στην Τρίπολη στο 82', αλλά ο Αστέρας με γκολ στο 90' και το 90'+4 «έκλεψε» τη νίκη από τον Δικέφαλο του Βορρά (2-2).

Ο Ατιένθα με buzzer beater «άρπαξε» την νίκη από τον ΠΑΟΚ [vid]

Ένα εκπληκτικό ματς έγινε στην Τρίπολη. Διότι ως το 90ό λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε τεράστιο προβάδισμα δύο τερμάτων (0-2) κόντρα στον Αστέρα. Ωστόσο, η ομάδα του Μάντζιου δεν το παράτησε το ματς. Κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, στο 90' και το 90'+4 και να πάρει μια πολύ σημαντική ισοπαλία, «κλέβοντας» την νίκη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ. Καθώς στο 6' άνοιξε το σκορ με τον Νάσμπεργκ, μετά από κόρνερ και… άθελη ασίστ από τον Ολιβέιρα. Επιπλέον, στο 10' ο Νάρεϊ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Παπαδόπουλος τον σταμάτησε! Η «απάντηση» των Αρκάδων ήρθε στο 12' με την ευκαιρία του Κρέσπι. Οι ευκαιρίες πολλές, με τον ΠΑΟΚ να έχει δοκάρι στο 36' με το σουτ του Νάρεϊ. Ακόμη, στο 40' άγγιξε το γκολ με τον Κωνσταντέλια να αστοχεί σε τετ-α-τετ!

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε να έχει ευκαιρίες, όπως αυτή με τον Νάρεϊ στο 62'. Όπως και στο 75' με τον Ντούγκλας, αλλά ξανά ο Παπαδόπουλος δήλωσε «παρών»!

Ο Αστέρας απείλησε μετά από πολλή ώρα, στο 79' με τον Γκαρντάβσκι. Αλλά ο ΠΑΟΚ με τον Τόμας, μετά τη σέντρα του Ράφα Σοάρες, σημείωσε το 0-2 στο 82'. Εκεί φάνηκε να τελειώνει το ματς. Όμως στην τελική ευθεία του ματς ο Αστέρας έφερε τα πάνω… κάτω. Απείλησε με τον Προύντζο στο 84'.

Στο 90' ο Κρεσπί έκανε τη σέντρα, ο Κωστέας δεν βρήκε την μπάλα και ο Σίτο, από κοντά, μείωσε σε 1-2. Επίσης, στο 90'+3 ο Τασουλής απείλησε και ο Ζίβκοβιτς έκανε σημαντική επέμβαση. Όμως, το ματς δεν είχε τελειώσει ακόμη. Μιας και στο 90'+4 ο Τασουλής έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ατιένθα με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (46' Γκαρντάβσκι), Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες (87' Τασουλής), Αλάγκμπε, Σανταφέ (70' Προύντζος), Ριέρα (77' Τιλίκα), Κρέσπι, Σίτο, Μπαράλες (87' Κωστέας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (88' Κεντζιόρα), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (88' Φελίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (68' Κωνσταντέλιας), Α. Ζίβκοβιτς (77' Τάισον), Ολιβέιρα (68' Τόμας).

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.