Ποδόσφαιρο

Stop της Σαμπντόρια στην Ίντερ, πολύτιμο τρίποντο της Βερόνα [vids]

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 23:50

Το ματς στη Γένοβα έληξε ισόπαλο 0-0 και οι «νερατζούρι» έμειναν στο -15 από την Νάπολι. Πολύτιμη νίκη για την Ελλάς.

Stop της Σαμπντόρια στην Ίντερ, πολύτιμο τρίποντο της Βερόνα [vids]

Ακόμη πιο εύκολο έχει γίνει το έργο της Νάπολι για να κατακτήσει το φετινό Scudetto. Μιας και το βράδυ της Δευτέρας η Ίντερ άφησε δύο βαθμούς στη Γένοβα. Ισοπαλία χωρίς σκορ, 0-0, με την Σαμπντόρια. Έτσι, οι «νερατζούρι» είναι στο -15 από τους πρωτοπόρους «παρτενοπέι» που μετρούν αντίστροφα για την κατάκτηση του τίτλου!

Στην αναμέτρηση της Γένοβας, η ομάδα του Ιντζάγκι είχε τις ευκαιρίες της. Αλλά αυτές ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Μιας και στο πρώτο, η Σαμπντόρια έβαλε… δύσκολα στο σύλλογο από το Μιλάνο. Μεγάλη ευκαιρία του Ντι Μάρκο στο 54', όπως και του Τσαλχάνογλου στο 74'. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός είχε μια ακόμη μεγάλη στιγμή στο 83'. Με τον Αουντέρο, με τη βοήθεια του δοκαριού, στο 90'+2 να σώζει την εστία του, στο σουτ του Ατσέρμπι.

Στο πρώτο, χρονικά, ματς της Δευτέρας στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Βερόνα πήρε μια σημαντική νίκη. Επικράτησε 1-0 της Σαλερνιτάνα χάρη στο γκολ του Ενγκόγκ στο 34'. Με το τρίποντο αυτό η Ελλάς έμεινε για τέταρτο, διαδοχικό ματς αήττητη και είναι πλέον στο -2 από τις θέσεις της παραμονής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr