Ποδόσφαιρο

Η Λίβερπουλ νικήτρια στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ [vid]

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 00:07

Οι «reds» νίκησαν 2-0 την Έβερτον και έβαλαν τέλος στο σερί με τα αρνητικά αποτελέσματα.

Η Λίβερπουλ νικήτρια στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ [vid]

Μετά από ένα κακό διάστημα με τρεις ήττες και μία ισοπαλία, η Λίβερπουλ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα του Κλοπ επικράτησε 2-0 της Έβερτον στο «Anfield». Ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα». Αντίθετα, τα «ζαχαρωτά» παρέμειναν στην 18η θέση και μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «reds» δεν είχαν νίκη μέσα στο 2023 στο πρωτάθλημα. Χρειάστηκε να φτάσει το ντέρμπι της πόλης με την Έβερτον για να την πετύχουν. Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον και ήταν ανοικτό. Ειδικότερα μέχρι το σημείο που άνοιξε το σκορ. Ο Γκάκπο απείλησε στο 18' για τους γηπεδούχους και ο Ταρκόφσκι στο 36' με κεφαλιά που σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά στο 37' η μπαλιά του Νούνιες βρήκε τον «Φαραώ» και εκείνος δεν αστόχησε (1-0).

Επιπλέον, στο 49' ο Γκάκπο πέτυχε το 2-0 μετά την μπαλιά του Αλεξάντερ-Άρνολντ. Το 2-0 ήταν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης για τους «reds». Ακόμη έφτασαν κοντά στο 3-0 με τον Νούνιες στο 62'. Επίσης, η Έβερτον είχε τη δική της ευκαιρία στο 81' με τον Ντέιβις για να μειώσει το σκορ και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στην εξέλιξη του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr