Ποδόσφαιρο

Η Σοσιεδάδ ολοταχώς για το Champions League [vid]

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 00:25

Νίκησε 3-2 την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και έχει… αέρα 8 πόντων από την 5η της βαθμολογίας Μπέτις.

Η Σοσιεδάδ ολοταχώς για το Champions League [vid]

Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετική για την Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι παλεύουν για την υπέρβαση. Δηλαδή το εισιτήριο για το UEFA Champions League της σεζόν 2023-24. Με την φετινή τους πορεία, ωστόσο, έχουν αποδείξει πώς δίκαια είναι στην τρίτη θέση. Εξάλλου, το βράδυ της Δευτέρας νίκησαν στη Βαρκελώνη, 3-2 την Εσπανιόλ και έχει πλεονέκτημα 8 βαθμών από την Μπέτις που βρίσκεται στην 5η θέση.

Η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν μετά από μία ισοπαλία και μια ήττα, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και πατά πολύ γερά μέσα στην πρώτη τετράδα της La Liga. Από την άλλη, η Εσπανιόλ συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη και είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Σοσιεδάδ από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις της. Καθώς στο 23' άνοιξε το σκορ με το τέρμα του Κούμπο (0-1). Έτσι έληξε και το πρώτο 45λεπτο. Επιπλέον, στις αρχές του δευτέρου και πιο συγκεκριμένα στο 51' ο Σόρλοθ πέτυχε το 0-2. Για να ακολουθήσει στο 63' το αυτογκόλ του Καμπρέρα για το 0-3. Κάπου εκεί οι Βάσκοι έβγαλαν το πόδι από το… γκάζι.

Έτσι, η Εσπανιόλ επέστρεψε. Μείωσε με τον Νταρντέρ στο 74', ενώ ο Ολίβαν στο 87' έκανε το σκορ 2-3. Όμως, αυτό δεν είναι συνέχεια. Το αποτέλεσμα ήταν να παραμένει το 2-3. Ωστόσο, η ομάδα της Βαρκελώνης ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 90'+4 αποβλήθηκε ο Καμπρέρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr