Ποδόσφαιρο

Αυτή είναι η απόφαση για το Ατρόμητος - ΑΕΚ!

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 10:02

Το πειθαρχικό όργανο της Super League έκανε γνωστή την απόφαση για το ματς που δεν διεξήχθη λόγω των δοκαριών

Αυτή είναι η απόφαση για το Ατρόμητος - ΑΕΚ!

Γνωστή έγινε η απόφαση για το Ατρόμητος - ΑΕΚ που δεν διεξήχθη λόγω προβλήματος των δοκαριών. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που έκανε αρχικά την καταγγελία. Ο διαιτητής έκανε τις απαραίτητες μετρήσεις και βρήκε αποκλίσεις στο ένα τέρμα.

Κι έτσι αποφάσισε να μην γίνει το ματς. Ο Ατρόμητος κατέθεσε ένσταση, ενώ και η Ένωση έκανε την δική της.

Το θέμα πήγε στο πειθαρχικό όργανο της Super League. Στην εκδίκαση του έκαναν παρέμβαση Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχοντας έννομο συμφέρον.

Η απόφαση βγήκε την Τρίτη (14/2) και δικαιώνει τον Ατρόμητο για τις αιτιάσεις του. Κι έτσι αποφάσισε πως το Ατρόμητος-ΑΕΚ θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Σε ημερομηνία που θα πρέπει να ορίσει η Super League.

Η απόφαση είναι εφέσιμη, δικαίωμα που αν αποφασίσει να ασκήσει η ΑΕΚ θα φέρει την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και στο Διεθνής Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).

Η απόφαση καταλήγει αναφέροντας πως το δικαιοδοτικό όργανο «... ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλούμενη από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση λόγω έλλειψης υπαιτιότητας. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την υπό στοιχείο Β’ ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ΔΕΧΕΤΑΙ εν μέρει τις ως άνω (υπό στοιχ. Γ, Δ) πρόσθετες παρεμβάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να επανοριστεί ο αγώνας που δεν διεξήχθη στην Αθήνα, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στις 5-2-2023 και ώρα 17.30 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ με γηπεδούχο την ομάδα της πρώτης από τις δύο διαγωνιζόμενες Π.Α.Ε. και ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος από την ενιστάμενη παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.