Ποδόσφαιρο

Champions League: Η Μπάγερν άλωσε το Παρίσι (0-1) [vid]

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - 00:08

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν χάρη σε ένα γκολ του Κομάν από γκέλα ολκής του Ντοναρούμα

Champions League: Η Μπάγερν άλωσε το Παρίσι (0-1) [vid]

Χωρίς τον τραυματία Ρενάτο Σάντσες στη διάθεσή του, ο Κριστόφ Γκαλτιέ διατήρησε στα χαφ το 16χρονο παιδί – θαύμα Γουαρέν Ζαΐρ – Εμερί (ο νεαρότερος βασικός ever σε νοκ άουτ αγώνα του Champions League, σε ηλικία 16 ετών και 343 ημερών), επανέφερε τον Λιονέλ Μέσι μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του, ενώ άφησε στον πάγκο τον ανέτοιμο για 90λεπτο Κιλιάν Μπαπέ.

Ομως οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς στο «Παρκ ντε Πρενς», με τον Κινγκσλέ Κομάν να σημειώνει στο 53' το μοναδικό γκολ με πλασέ.

Ο Τσούπο-Μοτίνγκ άγγιξε το 0-2 στο 63' με σουτ, που υποχρέωσε τον Ντοναρούμα σε δύσκολη απόκρουση και με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, με τους πρωταθλητές Γαλλίας ν' ανεβάζουν την απόδοσή τους από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο προερχόμενος από τραυματισμό Εμπαπέ.

Ο 24χρονος άσος σκόραρε στο 83', αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ ο Μέντες στην αρχή της φάσης, το 0-1 δεν άλλαξε έως το σφύριγμα της λήξης και η Μπάγερν πήρε προβάδισμα για τους «8» εν όψει της ρεβάνς στην «Αλιάντς Αρένα».

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα – Σέρχιο Ράμος, Μαρκίνιος, Ντανίλο Περέιρα (76’ Βιτίνια) – Χακίμι (46’ Κιμπεμπέ), Βεράτι, Ζαΐρ Εμερί (57’ Φαμπιάν Ρουίθ), Νούνο Μέντες – Μέσι, Σολέρ (57’ Μπαπέ), Νεϊμάρ.

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Ζόμερ – Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ – Κίμιχ, Γκορέτσκα, Ζοάο Κανσέλο (46’ Ντέιβις), Σανέ (90’ Στάνισιτς), Μουσιάλα (87’ Γκράβενμπερχ), Κομάν (76’ Γκνάμπρι) – Σουπό Μοτίνγκ (76’ Μίλερ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr