Ποδόσφαιρο

Έγινε η δουλειά με... υπογραφή Μπενζεμά [vid]

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 00:28

Με δύο γκολ του Γάλλου φορ η Ρεάλ νίκησε 4-0 την Έλτσε, σε εξ αναβολής ματς για την 21η αγωνιστική.

Έγινε η δουλειά με... υπογραφή Μπενζεμά [vid]

Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Μαρόκο, η Ρεάλ επέστρεψε στις εγχώριες υποχρεώσεις της. Το βράδυ της Τετάρτης νίκησε 4-0 την Έλτσε στο «Santiago Bernabéu» και μείωσε στους 8 (σ.σ.: 56 με 48) τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, μετά από 21 αγωνιστικές.

Όσον αφορά στο ματς με την Έλτσε, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε με σχετική άνεση τους τρεις βαθμούς. Καθώς από το 8' είχε το προβάδισμα. Ο Ασένσιο μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Ακόμη δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τους «merengues» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 3-0. Μιας και ο Μπενζεμά ήταν εύστοχος δις από την «άσπρη βούλα». Αρχικά στο 31' και στη συνέχεια στο 45'+1, μεγαλώνοντας το δείκτη του σκορ στην αναμέτρηση.

Ωστόσο ο κάτοχος της «χρυσής μπάλας» για το 2022 ξεπέρασε τον Ραούλ και είναι πια δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον έχει μπροστά του μονάχα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά αν συνεχίσει να σκοράρει με το ρυθμό που το κάνει, δεν αποκλείεται να τον φτάσει ή να τον προσπεράσει κάποια στιγμή. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μόντριτς, στο 80', με ένα δυνατό σουτ που δεν άφησε κανένα περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Μπαντία της Έλτσε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr