Ποδόσφαιρο

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό [vid]

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 20:06

Οι «μαυροπράσινοι» νίκησαν 2-1 την Ανόρθωση, όμως όλα είναι ανοικτά για τη ρεβάνς του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό [vid]

Μικρό μεν, αβαντάζ δε πήρε ο Ολυμπιακός για να περάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου. Στο ματς που έγινε στη Λευκωσία νίκησε 2-1 την Ανόρθωση. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χαραλάμπους που σκόραρε δύο φορές. Ωστόσο, η ρεβάνς του «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο «Μακάρειο» στάδιο η Ανόρθωση είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς. Καθώς στο 17' ο Μολ απέκρουσε το σουτ του Μραζ. Έτσι, στο 34' ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Κορομά μπήκε στην περιοχή και γύρισε για τον Χαραλάμπους που δεν αστόχησε. Το αποτέλεσμα ήταν το 1-0 για τους «μαυροπράσινους». Ωστόσο, στο 43' η «Κυρία» κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Αντωνίου από τον Χαραλάμπους. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και η αρχική απόφαση παρέμεινε. Ο Τεχέρα ήταν εύστοχος από την «άσπρη βούλα» και ισοφάρισε (1-1). Έτσι έληξε το πρώτο μέρος, όπου η Ανόρθωση είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας (63%-37%), αλλά οι ομάδες είχαν από δύο τελικές στο τέρμα η καθεμία.

Όμως, στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα. Πιο συγκεκριμένα στο 55' ήρθε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Μάκη Σεργίδη. Ο Κορομά έγινε αποδέκτης της μπάλας, η επέμβαση του Κορέια έκοψε την πορεία της μπάλας. Αλλά ο Χαραλάμπους καιροφυλαχτούσε και από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το 2-1. Στη συνέχεια του ματς, αν και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, δηλαδή η ομάδα της Λευκωσίας το 3-1 και η Ανόρθωση το 2-2, καμία δεν το βρήκε. Κατά συνέπεια, το ματς έληξε 2-1 και το ενδιαφέρον για τη ρεβάνς (2/3) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι μεγάλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Μάκης Σεργίδης): Μολ, Κυριάκου, Μπάρντι, Έσελινγκ, Γκόρουπετς, Ντόσις (46' Αλσέους), Νάνι, Ψύχας, Ενόχ (90'+1 Κχαλίλι), Χαραλάμπους (67' Λιασίδης), Κορομά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Βέσκο Μιχαΐλοβιτς): Κεραυνός, Αντωνίου, Χαρογιάν (62' Κορρέα), Μπαϊσίνιο, Κορέια, Τεχέρα, Σάμπο (70' Αντονίν), Ιωάννου (62' Χριστοφή), Γκερέρο, Παρούτης (62' Γουαρίς), Μραζ (90'+1 Νινγκά).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr