Ποδόσφαιρο

Όλα θα κριθούν στο «Old Trafford» [vids]

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 22:29

Ματσάρα στη Βαρκελώνη και ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προβάδισμα για Σάλτσμπουργκ και Σαχτάρ Ντονέτσκ.

Όλα θα κριθούν στο «Old Trafford» [vids]

Το μεγάλο ματς της βραδιάς δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν. Καθώς στο «Camp Nou» η Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα. Το τελικό 2-2 άφησε ανοικτά όλα τα σενάρια για τον επαναληπτικό του «Old Trafford». Ωστόσο οι 90.000 και πλέον φίλαθλοι που ήταν στις εξέδρες της έδρας των «blaugrana» -και από τις δύο ομάδες- απόλαυσαν μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου. Κι αυτό διότι το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και εξαιρετικό τέμπο.

Ειδικότερα, τόσο ο Τερ Στέγκεν όσο και ο Ντε Χέα έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Έτσι, ήταν κομβικός ο ρόλος τους για το 0-0 του πρώτου 45λεπτου. Ο Μάρκος Αλόνσο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Αλλά μέσα σε 7 λεπτά η Γιουνάιτεντ γύρισε το ματς. Με τον Ράσφορντ και το αυτογκόλ του Κούντε. Όμως, η Μπαρτσελόνα έφερε το ματς στα ίσα με τον Ραφίνια. Επίσης, στο 86' ο Κασεμίρο παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Ντε Χέα.

Στο Σάλτσμπουργκ, η Red Bull διαφύλαξε την έδρα της. Νίκησε 1-0 τη Ρόμα και έχει προβάδισμα. Το μοναδικό γκολ ήρθε από την κεφαλιά του Καπάλδο. Αν και οι Ρωμαίοι νωρίτερα σημαντικές ευκαιρίες. Στην Ολλανδία, η Ουνιόν σκόραρε στο ματς με τον Άγιαξ. Αλλά ο έλεγχος της φάσης στο VAR, έδειξε πώς ο σκόρερ Θόρσμπι είχε κάνει χέρι. Ακόμη, στο ματς επί πολωνικού εδάφους, η Σαχτάρ νίκησε 2-1 την Ρεν, σκοράροντας στο πρώτο ημίχρονο. Η γαλλική ομάδα μείωσε στο δεύτερο 45λεπτο.

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

(50' Αλόνσο, 76' Ραφίνια - 52' Ράσφορντ, 59' αυτ. Κούντε)

Άγιαξ - Ουνιόν Βερολίνου 0-0

Σάλτσμπουργκ - Ρόμα 1-0

(88' Καπάλντο)

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεν 2-1

(11' Κρούσκιβ, 45'+1 πέν. Μπονταρένκο - 59' Τόκο Εκαμπί)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr