Ποδόσφαιρο

Η Σεβίλλη κυριαρχεί στη διοργάνωσή της [vids]

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 00:14

Στην Ισπανία δίνει «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά στη «διοργάνωσή της» κάνει… πάρτι. Προβάδισμα για Μονακό.

Η Σεβίλλη κυριαρχεί στη διοργάνωσή της [vids]

Τί κι αν στην Ισπανία δίνει «μάχη» για να παραμείνει στην La Liga! Καθώς βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όταν, όμως, συμμετέχει στο UEFA Europa League, μεταμορφώνεται σε μια άλλη ομάδα. Η πολυνίκης της διοργάνωσης, η Σεβίλλη, έκανε ξανά αυτό που ξέρει πολύ καλά. Έβαλε από το πρώτο ματς τις βάσεις της πρόκρισης στους «16» του θεσμού. Μιας και νίκησε 3-0 στην Ανδαλουσία την Αϊντχόφεν. Με τον Μαροκινό Εν Νεσίρι να σκοράρει σε ένα ακόμη ματς και να αποτελεί το βασικό της, επιθετικό «όπλο», για να το… γυρίσει. Ουσιαστικά, μόνο αν «αυτοκτονήσει» δεν θα πάρει τελικά το εισιτήριο της πρόκρισης.

Πολύ κοντά σε αυτό είναι και η Μονακό. Η γαλλική ομάδα επικράτησε 3-2, με ανατροπή από το 74' και μετά, της Λεβερκούζεν στην «Bay Arena» και είναι πολύ κοντά στη φάση των «16». Δείχνοντας πώς θέλει να «κυνηγήσει» την έξοδο στο επόμενο UEFA Champions League μέσω του φετινού UEFA Europa League!

Αντίθετα, ζόρικα είναι τα πράγματα τόσο για την Γιουβέντους όσο και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Εντός έδρας ισοπαλία και για τις δύο. Οι «μπιανκονέρι» αν και προηγήθηκαν στο Τορίνο κόντρα στην Ναντ, δεν κράτησαν το υπέρ τους 1-0. Αντίθετα, τα «λιοντάρια» της πορτογαλικής πρωτεύουσας έσωσαν τα… χειρότερα στις καθυστερήσεις, όταν και ισοφάρισαν στο εντός έδρας ματς με την δανέζικη Μίντιλαντ.

Γιουβέντους - Ναντ 1-1

(13' Βλάχοβιτς - 60' Μπλας)

Λεβερκούζεν - Μονακό 2-3

(48' Ντιαμπί, 59' Βιρτζ - 9' αυτ. Χραντέτσκι, 74' Ντιατά, 90'+2 Ντιασί)

Σεβίλλη - Αϊντχόφεν 3-0

(45'+2 Εν Νεσίρι, 50' Οκάμπος, 55' Γκούντελι)

Σπόρτινγκ Λισ. - Μίντιλαντ 1-1

(90'+4 Κόατες - 77' Ασούρ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr