Ποδόσφαιρο

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ονειρεύεται... [vids]

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 00:33

Η κυπριακή ομάδα νίκησε 1-0 την Ντνίπρο και έχει ελπίδες πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ονειρεύεται... [vids]

Η ομάδα της Λάρνακας έχει πάρει τον… αέρα της Ντνίπρο, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Στο τρίτο φετινό, μεταξύ τους ματς για τα κύπελλα Ευρώπης η κυπριακή ομάδα έκανε το απόλυτο. Δηλαδή νίκησε και πάλι τους Ουκρανούς. Μετά τις δύο αναμετρήσεις στα πλέι οφ του Europa League, τον περασμένο Αύγουστο.

Εκεί όπου η ΑΕΚ είχε νικήσει 2-1 (εκτός έδρας) και 3-0 (εντός έδρας), αντίστοιχα. Το επανέλαβε και στα Play Off του Europa Conference League. Μιας και νίκησε 1-0 στην «Αρένα» της Λάρνακας. Αποτέλεσμα που της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα για να βρεθεί στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Στη Ρώμη, η Λάτσιο των 10 παικτών νίκησε 1-0 την Κλουζ. Αν και έχασε τον Πάτρικ, στο 15', με απευθείας κόκκινη κάρτα, κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στους Ρουμάνους. Έτσι θα πάει με αβαντάζ στον επαναληπτικό της άλλης εβδομάδας.

Η Λουντογκόρετς επικράτησε στην έδρα της Άντερλεχτ χάρη στο γρήγορο γκολ που σημείωσε και το οποίο κράτησε ως το φινάλε. Έτσι, στη ρεβάνς του Βελγίου θα έχει ένα μικρό προβάδισμα. Τέλος, η Παρτιζάν έκανε άλμα… πρόκρισης για τους «16». Νίκησε εκτός έδρας 1-0 την Σέριφ, αν και έπαιξε από το 50' με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Βούγιατσιτς, με απευθείας κόκκινη κάρτα!

ΑΕΚ Λάρνακας - Ντνίπρο 1-0

(84' Άνχελ Γκαρσία)

Λάτσιο - Κλουζ 1-0

(45'+4 Ιμόμπιλε)

Λουντογκόρετς - Άντερλεχτ 1-0

(9' Ιγκόρ Τιάγκο)

Σερίφ Τιρασπόλ - Παρτιζάν 0-1

(45' Γκόμες)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr