Ποδόσφαιρο

Χ-αμένη ευκαιρία για το Παραλίμνι [vid]

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 21:07

Ήταν μπροστά στο σκορ στο «Τσίρειο» κόντρα στην Καρμιώτισσα ως το 88', αλλά δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) στο 89'.

Χ-αμένη ευκαιρία για το Παραλίμνι [vid]

Συγκλονιστικό φινάλε είχε το ματς που «άνοιξε» το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στο κυπριακό πρωτάθλημα. Μιας και το Παραλίμνι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής. Διότι στο «Τσίρειο» ήταν μπροστά στο σκορ ως το 88', έχοντας καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Αλλά στο φινάλε το ματς έληξε ισόπαλο 1-1.

Αν και η Καρμιώτισσα είχε για πρώτη φορά τον Αλεξάντερ Κερζακόφ στον πάγκο της, αυτό δεν την βοήθησε στην αρχή του ματς. Ούτε η πολύ καλή ψυχολογία από τη νίκη επί του Απόλλωνα Λεμεσού. Μιας και το Παραλίμνι μπήκε με επιθετική διάθεση στο ματς. Ήδη από το 11' η Ένωση έδειξε τις διαθέσεις της. Είχε την πρώτη της ευκαιρία με τον Μέιρα. Απείλησε και στο 25' με τον Ντα Σίλβα. Η τρίτη, όμως, ήταν και η… φαρμακερή για την Καρμιώτισσα. Διότι στο 31' ο Γεβρέμοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντα Σίλβα με σουτ στην κίνηση, πέτυχε το 0-1.

Η πρώτη απειλητική φάση για την ομάδα των Πολεμιδιών ήρθε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Με τον Ελ Αλουχί, μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Κόστιτς. Άλλες δύο φάσεις, στο 66' και το 68' με πρωταγωνιστές τους Ντζαβές και Μέιρα. Με την Καρμιώτισσα να ανεβάζει στροφές. Ένα σουτ του Νεοφύτου στο 81' οδήγησε τον Κόστιτς να διώξει σε κόρνερ. Ωστόσο στο 86' ο Ντζαβέ έκανε χέρι στην περιοχή, με την παράβαση να επιβεβαιώνεται μέσω VAR. Ο Ελ Αλουχί εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 89'. Το αποτέλεσμα ήταν πώς ισοφάρισε σε 1-1.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Αλεξάντερ Κερζακόφ): Κνόμπλοχ, Τάντι, Μαλόνε, Αγγελή (46' Μίκο), Σέλουστκα, Νεοφύτου, Γκαστανιάγα, Λουκίλι, Ντούμπια (72'Καλτσάς), Ελ Αλουχί, Ντούρις (63' Γιουσούφ).

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Λουσέρο (82' Κατσιάρης), Ντρέκσα, Ντα Σίλβα, Γεβρέμοβιτς, Πολυκάρπου, Βούκσεβιτς, Μέιρα (74' Έχμαν), Ντιαβαρά (82' Φερνάντες), Βουτσένοβιτς, Ρουσιάς (63' Ντζαβέ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr