Ποδόσφαιρο

Τελειώνει ο Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό [vids]

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 23:00

Στην... πόρτα της εξόδου είναι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ από τους «ερυθρολεύκους».

Τελειώνει ο Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό [vids]

Όλα δείχνουν πώς ο Μαρσέλο θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, ο 34χρονος παίκτης έχει δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα. Με τον ίδιο να έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Μιας και βλέπει πώς ο Μίτσελ δεν τον έχει σε πρώτο πλάνο, όσον αφορά στις επιλογές του. Με τον Βραζιλιάνο να δέχεται πρόταση από ομάδα άλλης χώρας. Εξάλλου, έχει ακουστεί πολλάκις τον τελευταίο καιρό πώς η Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία εξετάζεται την περίπτωση του παίκτη του Ολυμπιακού. Διότι οι Σαουδάραβες θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας του, ως συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μαρσέλο. Καθώς οι δύο παίκτες έχουν εξαιρετικές, φιλικές σχέσεις!

Οι τελευταίες, λοιπόν, πληροφορίες ακούγεται πώς ο Μαρσέλο και ο Ολυμπιακός θα χωρίσουν τους δρόμους τους μέσα στο Σαββατοκύριακο. Με τις δύο πλευρές να λύνουν, κοινή συναινέσει, τη συνεργασία τους. Έτσι, ο Βραζιλιάνος θα μπορέσει να αλλάξει χώρα και ομάδα, συνεχίζοντας κάπου αλλού την καριέρα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.