Ποδόσφαιρο

Το γκρουπ επενδυτών από το Κατάρ έκανε προσφορά για τους «κόκκινους διαβόλους» [vid]

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 23:13

Μπήκαν δυναμικά στο «παιχνίδι» για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το γκρουπ επενδυτών από το Κατάρ έκανε προσφορά για τους «κόκκινους διαβόλους» [vid]

Η προθεσμία που είχε θέσει η οικογένεια Γκλέιζερ για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ ολοκληρώνεται. Αλλά οι ενδιαφερόμενοι είναι δύο. Μετά τον Τζιμ Ράτκλιφ, ένας όμιλος επενδυτών από το Κατάρ έκανε τη δική του κίνηση.

Οι Καταριανοί επισημοποίησαν το ενδιαφέρον του. Με τον Σεΐχη Τζασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι που ηγείται του γκρουπ των επενδυτών να καταθέτει την προσφορά του. Αυτή φτάνει στα 4,53 δισεκατομμύρια ευρώ. Αλλά και όχι μόνο αυτά! Η πρόταση των Καταριανών αφορά το 100% των μετοχών. Επιπλέον, προβλέπει μεγάλες επενδύσεις σε μεταγραφές, γήπεδο, προπονητικές εγκαταστάσεις και όλα όσα έχουν, άμεσα ή έμμεσα, σχέση με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως οι «κόκκινοι διάβολοι».

Το σημαντικότερο της πρότασης από το Κατάρ αναφέρει πώς τα λεφτά θα δοθούν άμεσα. Ώστε να μην χρειαστεί σε κανένα σημείο να μπει ο σύλλογος στη διαδικασία δανεισμού από κάποιο χρηματοπιστωτικό φορέα. Πλέον η οικογένεια Γκλέιζερ πρέπει να εξετάσει όλες τις παραμέτρους και να αποφασίσει ποια πρόταση θα κάνει αποδεκτή στο φινάλε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr