Ποδόσφαιρο

Βαθιά «ανάσα» για την Άουγκσμπουργκ [vid]

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 23:37

Νίκησε 1-0 την Χοφενχάιμ και ανέβηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας την αντίπαλό της στο +2!

Βαθιά «ανάσα» για την Άουγκσμπουργκ [vid]

Μια πάρα πολύ σημαντική νίκη πέτυχε απόψε η Άουγκσμπουργκ. Στο ματς που έγινε επί βαυαρικού εδάφους, νίκησε 1-0 την Χοφενχάιμ. Με το αποτέλεσμα αυτό ανέβηκε στους 24 βαθμούς. Έτσι είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Άρα έχει ένα καλό αβαντάζ για τη συνέχεια, όσον αφορά στη «μάχη» της παραμονής στην Bundesliga. Αντίθετα, για την Χοφενχάιμ τα μαντάτα δεν είναι καλά. Μιας και είναι μόλις στο +2 από τις θέσεις του υποβιβασμού, με ματς παραπάνω. Άρα, η «ζωή» της έχει γίνει πολύ δύσκολη.

Η Άουγκσμπουργκ ήταν καλύτερη από την Χοφενχάιμ. Πέτυχε όχι μόνο ένα, αλλά τρία γκολ. Όμως τα δύο πρώτα δεν μέτρηση. Καταρχάς με τον Ένχελς στο 8'. Αλλά δεν μέτρησε καθώς υπήρξε χέρι. Οι Βαυαροί σκόραραν ξανά στο 47' με τον Ντεμίροβιτς, αλλά επίσης το τέρμα δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ. Η τρίτη φορά, όπως φάνηκε, ήταν και η… φαρμακερή. Πιο συγκεκριμένα, στο 88' ο Γένσεν αξιοποίησε το κόρνερ του Γκουβέλεου και σημάδεψε σωστά, για να πετύχει το 1-0 και να προσφέρει στην ομάδα του, μια μεγάλη νίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr