Ποδόσφαιρο

Πάτησε... γκάζι και χάθηκε η Νάπολι [vids]

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 23:48

Με σκόρερ τους Κβαρατσχέλια και Οσίμεν νίκησε 2-0 στην έδρα της Σασουόλο και ξέφυγε με +18!

Πάτησε... γκάζι και χάθηκε η Νάπολι [vids]

Και πώς να το χάσουν οι «παρτενοπέι» αυτό το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που συνεχίζουν να πετυχαίνουν τη μία νίκη μετά την άλλη, το πράγμα δεν γυρίζει. Εξάλλου, με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, η Νάπολι όταν νικά μεταφέρει περισσότερο πίεση στους διώκτες της. Μιας και η διαφορά ενίοτε μεγαλώνει κι άλλο, όταν αγωνίζεται πιο νωρίς σε κάθε αγωνιστική σε σχέση με τους άλλους.

Στο ματς κόντρα στη Σασουόλο, όπου η Νάπολι νίκησε 2-0, η δουλειά έγινε μέσα σε 33 λεπτά. Από τους γνωστούς «υπόπτους». Ο Κβαρατσχέλια άνοιξε το σκορ στο 12' με ένα εξαιρετικό γκολ για το 0-1. Με μια ατομική ενέργεια που προκάλεσε το χειροκρότημα όλων.

Επιπλέον, στο 33' ήταν η σειρά του Οσίμεν να σκοράρει. Με ένα διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη των «παρτενοπέι» στην έδρα της Σασουόλο. Ίσως να άλλαζε κάτι αν στο 41' δεν ακυρώνονταν το γκολ του Λοριέν για οφσάιντ. Η Νάπολι είχε κι εκείνη ακυρωθέν γκολ. Καθώς στο 90'+3 δεν μέτρησε το τέρμα του Σιμεόνε, αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr