Ποδόσφαιρο

Τζιρόνα on... fire με την Αλμερία [vid]

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 00:06

Οι Καταλανοί έκαναν… σκόνη και θρύψαλα τους Ανδαλουσιάνους, καθώς τους συνέτριψαν με 6-2!

Τζιρόνα on... fire με την Αλμερία [vid]

Με εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, η Τζιρόνα σκόρπισε στους… έξι ανέμους την Αλμερία. Διότι στο ματς που έχει επί καταλανικού εδάφους, η Τζιρόνα συνέτριψε 6-2 την ομάδα από την Ανδαλουσία. Αποτέλεσμα που την ανέβασε στην 11 θέση της La Liga. Αλλά και στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, η Αλμερία παρέμεινε στο +2 και συνεχίζει τον αγώνα της, για την παραμονή την πρώτη κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η Τζιρόνα ήταν ασταμάτητη στα πρώτα 45 λεπτά. Καθώς με σκόρερ τους Καστεγιάνος (8'), Τσιγκάνκοφ (34'), Ρικέλμε (36') και Ερνάντες (43') πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα τεσσάρων γκολ (4-0). Διάστημα που η Αλμερία έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και να κάνει οτιδήποτε!

Όταν ο Ραμαζάνι μείωσε σε 4-1 στο 66', οι Ανδαλουσιάνοι αναθάρρησαν. Αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Μέσα σε ένα τρίλεπτο (77'-79') ήρθαν άλλα δύο γκολ για τον σύλλογο της Καταλωνίας, από Μαρτίν και Στουάνι για το 6-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που «είπαν» την τελευταία λέξη στο ματς, όταν μείωσε σε 6-2 με τον Τουρέ στο 81'.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr